De knoop is doorgehakt, ik ga het doen!

Met veel enthousiasme kan ik jullie vertellen dat ik begin september mijn broodjeszaak in de Vughterstraat 97 in Den Bosch open.

Uiteraard zet ik deze stap niet zomaar. Ik vertel jullie hier dan ook graag hoe ik tot dit besluit gekomen ben. Na een coachingtraject voor eventuele overname van Toekomst Schoonmaakbedrijven ben ik erachter gekomen dat daar (op het gebied van zo’n overname) niet mijn ambitie ligt. Wel had ik de ambitie om iets voor mezelf te beginnen. Daardoor, en door mijn passie voor lekker eten, is het idee ontstaan. Ervaring heb ik opgedaan bij Lunchgalerie de Rijker in Sint-Michielsgestel, waar mijn oom en tante in 2008 mee zijn begonnen. Ik heb daar ongeveer vier jaar met veel plezier in de keuken gewerkt en dus veel geleerd.

Broodjeszaken Lekker is geboren. Voor een vers afgebakken en goed gevuld stokbroodje, clubsandwiches, een huisgemaakte soep, verse salades en smoothies moet je bij Lekker zijn!

Nu zijn we nog druk bezig met verbouwen en inrichten, maar vanaf september gaan we smeren. Geen tijd om naar Lekker te komen? Geen probleem, wij komen ook bezorgen. Binnenkort meer informatie op broodjeszakenlekker.nl en op zeer korte termijn te volgen via social media.

Woensdag 19 juli is mijn laatste werkdag en dan sluit voor mij het Toekomst-boek. Mijn schoonzusje, Michelle van Zoelen gaat de werkzaamheden wat betreft marketing van mij overnemen. Zij werkt per 19 juni jl. op maandag en vrijdag en zal zich vooral bezig houden met de interne en externe communicatie van Toekomst Schoonmaakbedrijven B.V. Uiteraard blijf ik als dochter van de eigenaar en aandeelhouder nauw betrokken bij Toekomst.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en wens ik iedereen goede zaken. En ben je in Den Bosch en je hebt honger, kom gezellig langs, dan smeer ik iets voor je! 🙂

Broodjeszaken Lekker
Vughterstraat 97
5211 GA ‘s-Hertogenbosch

Wellicht tot ziens.
Met lekkere groet,

Linda Wittens