Waarom u de Dag van de Schoonmaker niet mag missen!

Michelle van Zoelen
Michelle van Zoelen

Voor de derde keer op rij staat 15 juni in het teken van schoonmakers. Waarom u de Dag van de Schoonmaker niet mag missen?

Isolde Huijbregts, Directeur Mens & Organisatie: ‘Elke dag van het jaar is de waardering naar onze medewerkers belangrijk, maar dat we als schoonmaakbranche één dag in het jaar echt opstaan voor onze medewerkers vind ik heel bijzonder. Het werk dat schoonmakers doen is ontzettend belangrijk, maar dat wordt helaas nog niet door iedereen gezien. Daarom is deze dag niet alleen bijzonder, maar ook nog hard nodig.

Een krachtig principe, dat ook geldt voor onze schoonmakers: wat je geeft, dat krijg je terug. Wat extra aandacht, een compliment of een bedankje doet zoveel voor hen. Ik durf te wedden dat ze daardoor nog meer plezier zullen hebben in hun werk. En als iemand het verdient, zijn zij het wel!’

Tom Dissel, Commercieel Directeur: ‘Iedere dag zorgen zij ervoor dat de koffievlekken van de bureaus af zijn, toiletten schoon zijn en de prullenbakken zijn geledigd. Ook al ziet u hen misschien niet vaak, of valt hun werk niet altijd op, we hebben onze schoonmakers hard nodig! Stelt u zich maar eens voor dat uw schoonmaker een maandje thuis blijft..

Op 15 juni geven wij onze schoonmakers extra aandacht. Ook wij als directie laten ons gezicht op de werkvloer zien, want onze schoonmakers verdienen het om waardering te krijgen. Niet alleen van ons, maar ook van onze opdrachtgevers. Zodat ook morgen uw bureau, toilet en prullenbak weer met plezier gereinigd en geledigd wordt.’

Doet u ook mee? Met de hastags #dvds en #toekomstschoonmaak kunt u uw initiatief delen.

Deel dit bericht: