Basisschool schoonmaken

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw basisschool? Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een ruime ervaring in de onderwijsbranche en is u graag van dienst!

Schoonmaak op maat

Uw basisschool schoonmaken begint met luisteren naar uw wensen. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven gaan we graag met u om de tafel om te bekijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Welke schoonmaakwerkzaamheden wilt u aan ons uitbesteden en welke wilt u zelf uitvoeren of door vrijwilligers uit laten voeren? Hoe zit uw rooster in elkaar en hoe kunnen we daar bij het schoonmaken van uw basisschool optimaal op inspelen? Welke reguliere schoonmaakwerkzaamheden wilt u plannen, en wanneer plannen we eventuele grotere en minder vaak voorkomende schoonmaakwerkzaamheden? Samen met u stellen we een maatplan op voor het schoonmaken van uw basisschool.

Reguliere schoonmaak basisschool

Voor de reguliere, dagelijkse schoonmaak van uw basisschool bent u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het schoonmaken van uw basisschool meer is dan alleen het verrichten van onze schoonmaakwerkzaamheden. Bij het schoonmaken van uw basisschool hebben we immers ook te maken met uw leerkrachten, leerlingen en de activiteiten die in uw school plaatsvinden. Daarom kijken we bij het schoonmaken van een basisschool altijd naar het grotere plaatje, en proberen we onze werkzaamheden hier zo goed mogelijk in te passen. Door de reguliere en dagelijkse schoonmaak van uw basisschool goed te plannen, maar ook door bij onze schoonmaakwerkzaamheden slim gebruik te maken van de vrije dagen en vakanties. Wij gaan graag met u in gesprek om een voor uw basisschool passend plan te maken.

Allround schoonmaakpartner voor de basisschool

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven doen we meer dan alleen de reguliere, dagelijkse schoonmaak. Ook diensten als trappenhalonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging, waaronder gevelreiniging, vloer- en tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak, ongediertebestrijding, tuinonderhoud en parkeeronderhoud, behoren tot ons brede aanbod. Ook bieden wij een complete dienstverlening rondom de bevoorrading en schoonmaak van uw sanitaire voorzieningen. Op die manier vormen wij graag dé allround schoonmaakpartner voor uw basisschool.

Resultaatgericht schoonmaken

Samen met u gaan wij voor het schoonmaken van uw basisschool op maat. Wij kunnen uw basisschool schoonmaken op basis van een regulier contract of op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. Bij Resultaatgericht Schoonmaken staan niet onze schoonmaakwerkzaamheden centraal, maar het niveau van de schoonmaak dat we met u afspreken. Zo sluiten we bij basisscholen regelmatig een contract af op basis van opleverkwaliteit: hierbij dient de kwaliteit van de schoonmaak in uw basisschool op een afgesproken moment op peil te zijn.

Basisschool schoonmaken Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit kiezen we bewust voor een regionale aanpak, zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Persoonlijk en kwalitatief, en altijd met onze vier kernwaarden in het vizier: dienstbaar, oprecht, avontuurlijk en zelfbewust. Wilt u een professionele partner voor het schoonmaken van uw basisschool in Schijndel, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016