Wanneer is uw organisatie gesloten in 2018?

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven doen we er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen en (bedrijfs)processen af te stemmen. Dat kunnen we natuurlijk alleen met hulp van u! Daarom vragen wij u om hieronder aan te geven op welke dagen uw organisatie gesloten is tijdens de vakantieperiodes en feestdagen in 2018.

Wilt u het formulier alstublieft altijd invullen? Ook als er géén sluiting plaatsvindt tijdens vakantieperiodes of op belangrijke feestdagen? Wij ontvangen uw formulier graag voor vrijdag 22 december a.s. van u.

Altijd in overleg met u
Uw antwoorden zijn voor ons een leidraad in onze planning voor 2018, maar ze bepalen niet per definitie hoe de schoonmaakplanning er voor u uitziet. Uw projectleider stemt deze altijd in nauw overleg met u af. Zo kunnen de werkzaamheden van onze vaste interieurverzorging tijdens de vakantieperiode overgenomen worden door onze ambulante ploeg. Werken we ’s avonds bij u? Dan kan het zijn dat we in vakantieperiodes eventueel overdag komen. Dit om de veiligheid t.a.v. uw sleutel- en alarmcode zoveel mogelijk te waarborgen en verzekerd te zijn van een correcte en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Na ontvangst van uw antwoorden nemen wij graag contact met u op om hierover concrete afspraken te maken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!