Corona-info

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van een aantal veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan aub contact op met je projectleider, of met een collega van de afdeling Mens en Organisatie. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:30 via telefoonnummer 073 549 4466.

Heb je klachten zoals koorts, benauwdheid of droge hoest? Blijf dan thuis en laat je dan testen. Neem contact op met jouw projectleider en de afdeling Mens en Organisatie. In de tijd dat je wacht op de uitslag, mag je niet werken. Je salaris wordt doorbetaald.

Heb je enkel verkoudheidsklachten (dus géén koorts en géén benauwdheidsklachten) en werk je alleen op een pand? Dan kun je in overleg en met toestemming van jouw projectleider wel gaan werken.

LET OP! Je mag niet komen werken met klachten. Tenzij je toestemming hebt van jouw projectleider, omdat je geen koorts of benauwdheidsklachten hebt en je alleen op een pand werkt (dus ook dat er niemand van het pand in direct contact komt). Hou je alsjeblieft strikt aan deze maatregelen.
Is een gezinslid of huisgenoot besmet met het corona-virus? Of heeft een gezinslid of huisgenoot koorts of benauwdheidsklachten? Dan blijf je thuis. Je neemt contact op met jouw projectleider en de afdeling Mens en Organisatie. Jouw salaris wordt doorbetaald.

Heeft een gezinslid of huisgenoot (verkoudheids)klachten, maar géén koorts en géén benauwdheidsklachten? Dan mag je komen werken. Hou in dat geval goed in de gaten dat je geen klachten ontwikkelt.
Je kunt op 2 manieren een afspraak maken:

1. Maak online een afspraak. Je logt voor het online maken van een afspraak in met je DigiD via https://coronatest.nl/.
2. Bel voor een afspraak met 0800-1202. 0800-1202 is elke dag bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur. Houd je burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

Blijf thuis en ga alleen naar buiten voor de test.
Ook op jouw werkplek loop je de kans om besmet te raken. We hebben een uitleg-video gemaakt over jouw veiligheid tijdens het werk. Klik hier om deze te bekijken.

Neem contact op met jouw projectleider als je persoonlijke beschermingsmiddelen nodig hebt.
Neem contact op met je projectleider als je vragen hebt. Heb je daarna nog vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling Mens & Organisatie. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-5494466.

Uitleg-video's

Onze referenties

Kingspan
Merin
Woonmeij
Synergie
DHL
Bibliotheek
Vanderlande
Brandweer
Bolsius
Kuijpers
Merin
Hutten