Een nieuwe start

By 16 januari 2017Blog

Zo voelt het aan het begin van ieder jaar weer. Je sluit het oude af en je creëert nieuwe doelstellingen, nieuwe ideeën, nieuwe energie.

Werken bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zorgt ervoor dat je vrijwel automatisch met deze zaken bezig bent. We stellen ons bij Toekomst namelijk voortdurend vragen als ‘Wat gaan we doen?’, ‘Hoe ontwikkelt de markt zich?’, ‘Wat doen opdrachtgevers en wat vinden ze belangrijk?’,  ‘Luisteren we wel goed genoeg naar ze en weten we wat ze willen en doen?’ Dat kan alleen als je ERBIJ bent. Kort op de bal zitten.

Zoals we in één van onze eerdere blogs al aangaven: voor 2017 geldt voor ons dat we ERBIJ willen en moeten zijn. Niet alleen bij nieuwe opdrachtgevers, maar zeker ook bij bestaande relaties. Ook aan hen blijven we aandacht schenken.

Om dit te realiseren, moeten we ook aandacht schenken aan onze mensen. Niet alleen aan de mensen die we al hebben, maar ook aan genoeg mankracht om al onze doelstellingen waar te kunnen maken. Daarom investeren we op dit moment fors in personeel. Een teamleider voor ons specialistenteam, een nieuwe projectleider voor ons trappenhalteam, een nieuwe medewerker sales en operationele ondersteuning, een nieuwe medewerker verkoopbinnendienst, een nieuwe ambulante projectleidster, nieuwe interieurverzorgsters en collegae voor het specialistenteam.

Daarnaast zijn wij bezig met het opzetten van projectteams waarbij interne verkoopmedewerkers gekoppeld worden aan projectleiders, sales en de afdeling Mens en Organisatie. Dat leidt tot korte lijnen, meer flexibiliteit, weten wat er speelt, kortom ERBIJ zijn. Het uitwerken van onze strategische personeelsplanning en het volgen en inzetten van innovatieve mogelijkheden zijn ook zaken waar wij ons in 2017 mee bezig houden.

Energie en ideeën in overvloed. Onze strategie en visie hebben we vastgelegd tot 2020. Tot 2020 nog 3 maal een nieuwe start. 365 dagen dit jaar ERBIJ zijn. En we kijken nu alvast over de grenzen van 2020.

Naast de vertrouwde omgeving van interieurverzorging, glasbewassing, trappenhalonderhoud of vloeronderhoud ook aandacht voor onze nieuwe tak Toekomst Carcleaning. Waarbij we inspelen op onze maatschappelijke verantwoording, mensen met een beperking. Of wat te denken van ons Klussenteam, waarbij onze medemens van 55+ wordt ingezet? ERBIJ zijn, een nieuwe start.
We zijn al weer enkele weken in het nieuwe jaar onderweg, en we hebben een nieuwe start gemaakt, maar het voelt o zo vertrouwd. Laat ons ERBIJ zijn in 2017. Toekomst is én blijft daarmee de schoonste zaak van de wereld.

Met vriendelijke groet,

Tom Dissel