Wat je ook doet, het blijft mensenwerk. En de manier waarop je met elkaar omgaat, is daarbij allesbepalend. Waardering en respect zijn belangrijke pijlers om uiteindelijk de kwaliteit te leveren waar een opdrachtgever om vraagt. Ja… dat klinkt misschien makkelijk, maar het uiten van waardering en respect gebeurt vaak niet!

Het laatste jaar zijn wij weer flink gegroeid. Dat is feestelijk, maar het vraagt ook om een duidelijke visie op de toekomst. Als je groeit, moet alles immers mee groeien, ook de aandacht en betrokkenheid van mensen. U kunt zich voorstellen dat ik heel vaak nadenk over de manier waarop we dat kunnen realiseren. Om op die manier het verschil te kunnen blijven maken met al die andere, in ons geval schoonmaak-, bedrijven die hetzelfde doen.

Daar heb ik een sleutelkreet voor gevonden die de lading, voor mijn gevoel, geheel dekt: ‘erbij zijn‘. Dat wil niet alleen zeggen dat je bij aanvang van een project of werkdag als professional op de werkvloer aanwezig moet zijn. Maar ook dat je erbij moet zijn als het gaat om ontwikkelingen en moet blijven innoveren. Op het gebied van techniek, maar zeker ook op het gebied van medemenselijkheid, waardering en respect.

Zo… heb ik meteen ook onze doelstelling voor 2017 te pakken. Onze opdrachtgevers mogen erop rekenen dat wij ‘erbij zijn’ in 2017 en verder… Ik wens u prettige feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

René Wittens