In november 2015 hebben we een mooi feest gevierd ter ere van ons 75-jarig jubileum. Daarbij hebben we maar liefst €3.500,- opgehaald voor zorgorganisatie Cello in Vught. Hieronder vertelt Karina Rensink, manager Zorg en Dienstverlening bij Cello, hoe deze gift is ingezet:

“Nadat er veel plannen de revue zijn gepasseerd, is onze hovenier in februari druk aan de slag gegaan met het realiseren van een mooie, belevingsgerichte binnentuin. De basis van deze tuin hebben wij laten aanleggen, maar de aanvulling daarop hebben we kunnen realiseren uit giften. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Voor het door jullie gedoneerde bedrag hebben wij trommels aan kunnen schaffen die we nu in de tuin hebben laten plaatsen. Op de foto hierboven kun je zien hoe deze trommels eruit zien. Op de foto is maar een fractie van de binnentuin te zien, maar ik kan je verzekeren dat ‘jullie’ trommels onderdeel uit maken van een heel mooi geheel.”

Bij Toekomst zijn we uiteraard blij dat Cello iets waardevols heeft kunnen doen met onze gift. Een mooi vervolg op ons jubileumfeest!