Gevelreiniging

Gevelreiniging geeft uw pand een mooie uitstraling en zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw gevel. Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft diverse specialisten in huis op het gebied van gevelreiniging. We zijn u graag van dienst!

Professionele gevelreiniging

Voor professionele gevelreiniging bent u bij Toekomst aan het juiste adres. Om uw gevel zo goed mogelijk te kunnen reinigen, beschikt Toekomst Schoonmaakbedrijven niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar uiteraard ook over de juiste materialen. Zo kunnen we kiezen voor bijvoorbeeld gevelreiniging door middel van zandstralen, door middel van stoom, chemische gevelreiniging en meer. Iedere vorm van gevelreiniging heeft zijn eigen voor- en nadelen. De vorm die wij voor uw gevel kiezen wordt bepaald door onder andere de aard van de vervuiling, de mate van vervuiling en het materiaal waaruit uw gevel bestaat. Wij adviseren u graag over de manier waarop we uw gevel het best kunnen reinigen. Indien nodig schakelen we hierbij bovendien een bouwkundig expert in, zodat we ieder project tot een goed einde kunnen brengen.

Alles onder één dak

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we niet alleen specialisten op het gebied van gevelreiniging, maar ook op het gebied van onder andere het reinigen van daken en goten, gevelbeplating, rolluiken, zonnepanelen en reclameborden. U kunt het gehele onderhoud van de buitenzijde van uw pand dus eenvoudig bij ons neerleggen. Naast gevelreiniging en –onderhoud bieden wij bovendien ook allerlei andere schoonmaakdiensten, zoals glasbewassing, interieurverzorging, trappenhalonderhoud, tuinonderhoud, parkeeronderhoud en meer. Wij ontzorgen u dan ook graag!

Gevel impregneren

Behalve voor gevelreiniging kunt u ons ook inschakelen voor het impregneren van uw gevel. Door uw gevel te impregneren met een beschermende laag, wordt uw gevel minder snel vuil en is deze bovendien beter bestand tegen de weersomstandigheden. Hierdoor krijgen vocht en schimmel minder kans.

Graffiti verwijderen

Heeft u last van graffiti op uw gevel? Onze specialisten op het gebied van gevelreiniging hebben een ruime ervaring in het verwijderen van graffiti. Zij zorgen en snel en vakbekwaam voor dat uw gevel weer representatief is en een mooie uitstraling heeft.

Brandschade of waterschade?

Ook wanneer u brand- of waterschade hebt, staan wij graag voor u klaar. Door onze professionele en snelle gevelreiniging, indien nodig in nauwe samenwerking met een bouwkundig expert, is uw pand binnen korte tijd weer representatief voor uw bezoekers. Onze specialisten beschikken niet alleen over de juiste diploma’s op het gebied van gevelreiniging, maar ook over het diploma ‘gevelreiniging en hulp bij calamiteiten’.

Kosten gevelreiniging

Wilt u weten wat de kosten van het reinigen van de gevel door Toekomst Schoonmaakbedrijven zijn? Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de werkzaamheden en een heldere offerte voor u op te stellen! Indien gewenst kunnen wij gevelreiniging opnemen in een totaalpakket waaraan we een contractvorm naar wens koppelen.

Gevelreiniging Schijndel

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in het Noord-Brabantse Schijndel en biedt van daaruit op regionale schaal haar diensten aan. Bent u op zoek naar gevelreiniging in Schijndel, of de regio Noord-Brabant/Limburg/Gelderland? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst!

glazenwasser

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016