Glasbewassing

Op zoek naar een professionele glazenwasser voor uw pand? Toekomst Schoonmaakbedrijven, gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, biedt glasbewassing door ervaren specialisten. Al decennialang zijn wij dé partner voor glasbewassing van uw woning of bedrijfspand.

Waarom glasbewassing?

Uw ramen zijn het visitekaartje van uw (bedrijfs)pand. Schone ramen dragen bij aan de mate waarin uw klanten en bezoekers gastvrijheid ervaren in uw pand. Bovendien is het in een pand met schone ramen prettig werken. Glasbewassing is daarom een essentieel onderdeel van de reiniging van uw pand. Toekomst Schoonmaakbedrijven denkt graag met u mee om de glasbewassing optimaal af te stemmen op uw wensen.

Professionele glasbewassing

Toekomst Schoonmaakbedrijven staat voor professionele glasbewassing. Ook op plaatsen die bijvoorbeeld moeilijk te bereiken zijn. Wij beschikken over het juiste materieel, en hebben daarnaast de juiste gespecialiseerde mensen, kennis en kunde in huis om uw ramen op iedere plek weer blinkend schoon te maken. Onze glazenwassers hebben niet alleen de juiste certificaten, ze hebben vaak ook een vracht aan ervaring, die ze graag inzetten voor een optimale glasbewassing. Die ervaring nemen ze bijvoorbeeld ook mee bij de glasbewassing in specifieke branches, zoals de zorg, de retail, het onderwijs, de woonbranche, de industrie en de zakelijke dienstverlening.

Veilig glazen wassen

Bij onze glasbewassing staat veiligheid uiteraard voorop. Daarom werken wij volgens de laatste regels en richtlijnen op het gebied van veiligheid. Al onze glazenwassers hebben een veiligheidspaspoort en beschikken over een gedegen opleiding, inclusief diploma’s met betrekking tot uitzonderlijke situaties en materieel.

Méér dan alleen glasbewassing

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven vindt u meer diensten dan alleen glasbewassing. Zo bieden wij u een compleet pakket aan reinigings- en onderhoudswerkzaamheden voor uw pand. Op die manier zorgen wij altijd voor een prettige werkomgeving én een representatief visitekaartje naar uw klanten, relaties en bezoekers. Ook diensten als interieurverzorging, trappenhalonderhoud en specialistische reiniging, waaronder gevelreiniging, vloer- en tapijtreiniging, textielreiniging, opleveringsschoonmaak, ongediertebestrijding, tuinonderhoud en parkeeronderhoud, behoren tot ons brede pakket aan diensten. Op die manier legt u alle werkzaamheden rondom het onderhoud van uw pand bij één partij. Wel zo prettig en efficiënt!

Glasbewassing door Toekomst Schoonmaakbedrijven

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit kiezen we bewust voor een regionale aanpak, waarbij we glasbewassing bieden in (delen van) Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Heeft u interesse in glasbewassing door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

glazenwasser
Glazenwasser

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016