Heidi’s Perspectief

By 22 juni 2017Sponsoring

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn via de media: Heidi’s Perspectief. Een met name Schijndels initiatief om geld in te zamelen voor stamceltherapie voor de ernstig zieke Heidi Lammers. Een behandeling die in Nederland niet vergoed c.q. uitgevoerd wordt.

Heidi Lammers heeft een ernstige vorm van MS. Vragen als, lig ik over een paar jaar hele dagen op bed en kan ik nog wel voor mijn kinderen zorgen gaven haar kracht en moed om voor de therapie te gaan. Een bedrag van ruim €70.000 voor alleen de therapie was nodig om überhaupt af te kunnen reizen naar Rusland, waar de specialisten zich bevinden. Met alle energie, hulp van haar gezin, vrienden en kennissen werd het idee van Heidi’s perspectief omarmt. Het gevoel van saamhorigheid, het helpen van een medemens  leverde een ware inzameling explosie op in Brabant en met name in Schijndel.

Ik kwam medio januari in contact met Heidi. Haar verhaal, haar wilskracht en het feit dat Toekomst Schoonmaakbedrijven (maatschappelijk) betrokken is bij de Schijndelse gemeenschap heeft mij ertoe bewogen om een klein steentje bij te dragen.

Inmiddels was bekend dat Heidi in mei in Rusland de therapie zou ondergaan. Het begin van een letterlijk lange reis was begonnen. Vlak voor haar thuiskomst heeft Toekomst schoonmaakbedrijven haar gehele huis van boven tot onder grondig schoongemaakt, gedesinfecteerd. Beddengoed en gordijnen werden gewassen, vloeren geschrobd en gedesinfecteerd, ramen gewassen. Kortom het huis was schoon als Heidi thuis kwam. Een schoon en nieuw begin!

Middels haar blog laat Heidi weten hoe het is gegaan. Wij wensen haar een goed herstel toe en zijn blij in het rijtje te staan van “Vrienden van Heidi”