Interieur schoonmaken

Het interieur schoonmaken van uw bedrijf, wooncomplex, kantoor, winkel, zorginstelling, fabriekshal, magazijn of onderwijsinstelling? Dat laat u natuurlijk graag over aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Toekomst Schoonmaakbedrijven helpt u graag verder.

Interieurverzorging

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt interieurverzorging in vele verschillende branches. Binnen iedere branche spelen we optimaal in op de specifieke kenmerken en uitdagingen van die branche. Maar onze werkwijze kent ook een aantal speerpunten en kernwaarden die in iedere branche belangrijk zijn. Zo staat bij het schoonmaken van uw interieur altijd een persoonlijke benadering centraal: we voelen ons betrokken bij uw organisatie en bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarnaast werken we bij het schoonmaken van uw interieur vanuit onze vier kernwaarden: oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust. Door uw interieur schoon te maken, dragen we bovendien bij aan de gastvrijheid van uw organisatie. Ook die gastvrijheid speelt bij het schoonmaken van uw interieur een rol in onze dienstverlening.

Interieur schoonmaken op maat

Uw interieur schoonmaken begint bij Toekomst Schoonmaakbedrijven met het in kaart brengen uw wensen. Daarvoor gaan we graag om de tafel zitten met u om samen te bekijken hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn met het schoonmaken van uw interieur. Met welke voorwaarden hebben we te maken binnen uw organisatie? Welke eisen en wensen hebt u op het gebied van kwaliteit, planning en budget? Wij maken graag een op maat gesneden plan van aanpak voor het schoonmaken van uw interieur. Dat kan een reguliere samenwerkingsovereenkomst zijn, waarbij we onze schoonmaakdiensten helder en overzichtelijk voor u vastleggen. Maar het kan ook een overeenkomst zijn op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. Hierbij staan niet per definitie onze handelingen, maar wel het resultaat van het schoonmaakwerk centraal. Wij bespreken graag met u hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

Méér dan interieur schoonmaken

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een specialist op het gebied van het schoonmaken van uw interieur. Maar we doen meer. Zo kunnen wij u indien gewenst een breed pakket aanbieden aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten. Van de bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen  tot trappenhalonderhoudramen wassen en allerlei specialistische reinigingswerkzaamheden, waaronder gevelreiniging , vloer- en tapijtreiniging , ongediertebestrijding, textielreiniging, de inzet van een ‘handyman’, tuinonderhoud, het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak en parkeeronderhoud.

Interieur schoonmaken Noord-Brabant

Regionaal en persoonlijk, dat is hoe we bij Toekomst Schoonmaakbedrijven graag werken. Daarom kiezen wij, vanuit onze standplaats Schijndel, in Noord-Brabant, bewust voor een regionale aanpak. Dat betekent dat ons werkgebied vooral Noord-Brabant, delen van Limburg, delen van Gelderland en delen van Utrecht beslaat. Meer weten? Neem contact met ons op!

schoonmaakbedrijf wonen

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016