Interieurverzorging Sint-Oedenrode

Professionele interieurverzorging in Sint-Oedenrode begint bij Toekomst Schoonmaakbedrijven. Wij zijn een familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Gevestigd in Schijndel, zijn wij u voor interieurverzorging in Sint-Oedenrode graag van dienst.

Interieurverzorging door Toekomst Schoonmaakbedrijven

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven begint interieurverzorging met luisteren naar u. Wat zijn uw wensen, met welke randvoorwaarden hebben we te maken, wat kunnen we voor u betekenen? Onze schoonmaakdiensten passen we in samenspraak met volledig aan op uw situatie. Hebt u te maken met klanten, publiek, medewerkers, openingstijden? Of gaat uw bedrijf of instelling 24 uur per dag door? Wij stemmen onze schoonmaakdiensten met u af en maken een planning die inspeelt op uw (bedrijfs)processen. Op die manier dragen we met onze schoonmaak actief bij aan het resultaat dat u als organisatie behaalt. Wat we ook voor u doen, we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en een prettige manier van werken. Dat betekent dat we vaak werken met vaste teams van ervaren en kundige schoonmakers, zodat u kunt rekenen op vertrouwde gezichten voor de interieurverzorging.

Naast interieurverzorging bieden wij een compleet pakket aan diensten rondom het onderhoud van uw pand. Hierbij kunt u denken aan onder andere glasbewassing, trappenhalonderhoud en specialistische reiniging, waaronder graffiti verwijderen, het reinigen van daken en goten, gevel(beplating), rolluiken, zonnepanelen, reclameborden, vloer- en tapijtreiniging, ongediertebestrijding, textielreiniging, tuinonderhoud en parkeeronderhoud. Ook een grondige opleveringsschoonmaak en ‘handyman’/conciërgediensten behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst ontzorgen wij u bovendien volledig als het gaat om de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen.

Interieurverzorging voor iedere branche

Of u nu op zoek bent naar interieurverzorging op uw kantoor, school, zorginstelling, winkel, wooncomplex of in een industriële omgeving, Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt interieurverzorging voor iedere branche. Iedere branche vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om onze interieurverzorging volledig op uw branche af te stemmen.

Thuis in Sint-Oedenrode

Als onderdeel van Meierijstad, zijn wij als Schijndels schoonmaakbedrijf letterlijk en figuurlijk thuis in Sint-Oedenrode. Wij kennen ‘Rooi’ als geen ander en werken er reeds voor diverse organisaties, bedrijven en instellingen. Zijn er onverhoopt vragen, problemen of calamiteiten? Vanuit Schijndel zijn wij in een oogwenk in Sint-Oedenrode. Zo kunnen we u altijd de best mogelijke service bieden.

Méér dan interieurverzorging Sint-Oedenrode

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt méér dan alleen interieurverzorging in Sint-Oedenrode. Zo bieden we vele andere schoonmaakdiensten én werken we in een breed gebied rondom onze vestigingsplaats Schijndel. Behalve voor interieurverzorging in Sint-Oedenrode (‘Rooi’) kunt u ook bij ons terecht voor schoonmaakdiensten in onder andere Nijnsel, Olland, Boskant, Liempde en Zijtaart. Wij werken regionaal vanuit Schijndel (Meierijstad), en ons werkgebied beslaat (onder meer) ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Veghel, Helmond en de rest van de regio.

Interieurverzorging Sint-Oedenrode

Interesse in interieurverzorging door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016