Interieurverzorging

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt professionele interieurverzorging voor bedrijven, (zorg)instellingen, scholen, winkels, woningcomplexen en industriële omgevingen. Onze interieurverzorging wordt uitgevoerd door een vast team van ervaren en gediplomeerde schoonmakers.

Interieurverzorging voor úw organisatie?

Interieurverzorging is volgens Toekomst Schoonmaakbedrijven nooit een standaard dienst. Wij stemmen deze verzorging graag af op uw organisatie. Voordat wij starten, leren we uw organisatie dan ook graag beter kennen. Wie werken er en welke processen spelen er een essentiële rol? En hoe kunnen wij daar met de schoonmaak van uw interieur zo goed mogelijk een bijdrage aan leveren?

Interieurverzorging en gastvrijheid

Een schoon interieur draagt bij aan de gastvrijheid die uw organisatie uitstraalt. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven denken we graag met u mee hoe we uw gastvrijheid middels interieurverzorging naar een hoger niveau kunnen brengen.

Vast aanspreekpunt

Kiest u voor interieurverzorging door Toekomst Schoonmaakbedrijven, dan kiest u voor een vast schoonmaakteam, dat graag voor u aan de slag gaat. Onze schoonmakers zijn vriendelijk en investeren graag in het leren kennen van uw organisatie, zodat ze na verloop van tijd een vertrouwd gezicht gaan vormen voor uw organisatie. Daarnaast hebt u een vaste contactpersoon, die alles weet van uw organisatie en de schoonmaakwerkzaamheden coördineert. Bij vragen of problemen kunt u altijd bij uw contactpersoon terecht.

Het juiste contract voor interieurverzorging

Wat zijn uw wensen op het gebied van interieurverzorging? En welke randvoorwaarden stelt uw branche aan onze schoonmaakdiensten en schoonmakers? Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven gaan we graag met u om de tafel om een samenwerkingsovereenkomst op te stellen voor de interieurverzorging die optimaal past bij uw organisatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘resultaatgericht schoonmaken’ of een multidisciplinaire aanpak. Op die manier bieden wij altijd interieurverzorging op maat. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van duurzaamheid, innovatieve manieren van schoonmaken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Basisvakopleiding

Als onze schoonmakers bij u aan de slag gaan, is het prettig om te weten dat zij de kneepjes van het vak tot in de puntjes beheersen. Onze medewerkers leren in onze eigen basisvakopleiding wat er bij een goede schoonmaak van uw interieur komt kijken. Daarnaast hebben vele van hen een flinke dosis ervaring. U kunt de interieurverzorging van uw kantoor, bedrijfspand, winkel, zorginstelling, wooncomplex of school dus met een gerust hart aan hen overlaten.

Meer weten over interieurverzorging?

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, en bedient vanuit daar klanten in de regio. Meer weten over interieurverzorging door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Interieurverzorging
Interieurverzorging

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016