Medewerker Henriëtte aan het woord

By 20 september 2016Medewerkers

foto-henrietteMijn naam is Henriëtte van den Boogaard. Ik ben 52 jaar en ik woon in Vught. Ik ben afgelopen juli begonnen met werken voor Toekomst Schoonmaakbedrijven in Vught en ben werkzaam voor het project Regina Coeli. Ik ben hier gekomen door een advertentie op de site voor de vacature van vakantiemedewerker. Daar heb ik toen op gesolliciteerd en sindsdien ben ik hier werkzaam, inmiddels als vaste schoonmaakmedewerker.

Ik heb erg veel ervaring in de schoonmaakbranche: mijn hele leven werk ik al in deze branche. Mijn eerste indruk van Toekomst was vooral dat het een groot bedrijf is met veel werk en veel verschillende werkzaamheden in de schoonmaak.

Bij Toekomst kunnen de dagen soms net anders lopen dan je denkt. Dat vind ik leuk, want geen twee dagen zijn hetzelfde hier. Mijn eerste werkdag vond ik best spannend, vooral omdat ik gelijk merkte hoe flexibel je hier moet zijn. Door mijn ervaring ging dit gelukkig allemaal goed. Ik vind het werk erg leuk om te doen en ik heb erg leuke collega’s waar ik goed mee op kan schieten. Dat maakt het werk ook een stuk leuker.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te ontspannen. Als het mooi weer is ga ik graag fietsen en ik ben graag bij mijn gezin. Ik heb twee kinderen, mijn man heeft zelf ook twee kinderen en ik heb ook nog een kleinkind. Met aanhang erbij hebben we nu dus een gezin van tien! Een groot maar vooral gezellig gezin!