Opleveringsschoonmaak

Bent u bezig met een nieuwbouw, verbouw of renovatie? Is er sprake van een verhuizing en komt er een nieuwe koper of huurder in uw pand? Of betrekt u zelf een nieuw (bedrijfs)pand? Dan wilt u dat het pand bij oplevering helemaal schoon is. Een opleveringsschoonmaak van Toekomst Schoonmaakbedrijven zorgt ervoor dat uw gehele pand tot in de puntjes gereinigd wordt en dat het klaar is voor gebruik.

Wat is schoonmaak voor oplevering?

Als de werkzaamheden in uw pand zijn afgerond, wordt het vaak bezemschoon opgeleverd. Dat betekent echter niet dat het pand ook direct geschikt is om in te wonen of te werken. Met een opleveringsschoonmaak zorgen we ervoor dat ramen, deuren, vloeren, wanden, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften écht schoon worden. Na de opleveringsschoonmaak heeft uw pand (weer) een representatieve uitstraling en is het klaar voor gebruik.

Schoonmaak nieuwbouw of verbouw

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een professionele partner voor eigenaren en beheerders van (bedrijfs)gebouwen en (woon)complexen. Samen met u stemmen we planning en budget af voor de opleveringsschoonmaak, zodat uw pand op het juiste moment en met het juiste kostenplaatje kan worden opgeleverd. Zit u krap in de tijd en moet de opleveringsschoonmaak snel uitgevoerd worden? Wij zijn flexibel en denken met u mee! Neem contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.

Opleverings- en reguliere schoonmaak

Uiteraard zijn we u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven graag van dienst met (alleen) een professionele opleveringsschoonmaak. Maar na deze grondige opleveringsschoonmaak kunnen we nog meer voor u betekenen. Ook de reguliere, dagelijkse schoonmaak van uw pand nemen we graag op ons. Doordat wij de opleveringsschoonmaak al voor u hebben uitgevoerd, kennen wij het pand al en hebben we daarmee een prima basis gelegd voor de schoonmaakwerkzaamheden die we op reguliere basis voor u kunnen uitvoeren. Indien gewenst bekijken we samen met u hoe we de interieurverzorging van uw (bedrijfs)pand vorm kunnen geven en welke contractvorm hier het beste bij past.

Opleveringsschoonmaak en meer

Het schoonmaken van uw pand voor oplevering bestaat uit een grondige reiniging van de binnenruimtes, ramen en deuren. Ook bijvoorbeeld specialistische vloer- en tapijtreiniging en de reiniging van trappenhuizen behoort daarbij uiteraard tot de mogelijkheden. Heeft u daarnaast behoefte aan andere vormen van reiniging, zoals gevelreiniging, graffiti verwijderen, ongediertebestrijding, tuinonderhoud of parkeeronderhoud? Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt u een breed scala aan diensten op het gebied van schoonmaak, reiniging en onderhoud van uw pand. Al deze diensten kunnen wij eenmalig voor u uitvoeren, of aanbieden binnen een contract op maat.

Opleveringsschoonmaak in Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten in de gehele regio. Voor een opleveringsschoonmaak in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Meer weten over een opleveringsschoonmaak door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016