Reiniging appartementencomplex

Bent u als Vereniging van Eigenaren (VvE) op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw appartementencomplex? Bent u vastgoedeigenaar en zoekt u een goede glazenwasser voor uw pand(en)? Wij zijn Toekomst Schoonmaakbedrijven: gespecialiseerd in de reiniging van appartementencomplexen, wooncomplexen, portieken, trappenhuizen en vastgoed.

Wat houdt reiniging van een appartementencomplex in?

Wanneer wij de schoonmaak van uw vastgoed op ons nemen, dan kunnen wij voor u alle werkzaamheden verrichten die hierbij nodig zijn. Van de schoonmaak van algemene ruimtes tot glasbewassing en trappenhalonderhoud, van stofzuigen en dweilen tot het vegen van galerijen, bergingen en parkeergarages. Ook specialistische vloer- en tapijtreiniging, het schoonmaken van (glazen) deuren, het verwijderen van zwerfvuil voor de entree van uw wooncomplex en het binnen en buiten zetten van vuilcontainers behoren tot onze werkzaamheden. Samen met u maken we een helder plan van aanpak voor de reiniging van uw appartementencomplex. Hierin leggen we alle werkzaamheden vast die wij voor u verrichten, of we maken in overleg met u een plan voor Resultaatgericht Schoonmaken.

Compleet onderhoud

Naast de ‘reguliere’ reiniging van uw appartementencomplex of wooncomplex, kunnen wij ook meer specialistisch werk voor u verrichten, zoals het verwijderen van graffiti, gevelreiniging, ongediertebestrijding, tuinonderhoud, het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak en meer. Op die manier kunt u al het onderhoud rondom uw appartementencomplex of wooncomplex eenvoudig bij één partij neerleggen. Wel zo gemakkelijk!

Gespecialiseerd in de woonbranche

Waar mensen wonen, worden specifieke eisen gesteld aan de schoonmaakwerkzaamheden. Een schone leefomgeving draagt immers in hoge mate bij aan het wooncomfort dat mensen ervaren, en tegelijkertijd willen wij met de reiniging van uw appartementencomplex zo min mogelijk overlast veroorzaken voor uw bewoners. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken in de woonbranche. Bij de reiniging van een appartementencomplex of wooncomplex houden we dan ook optimaal rekening met bewoners en bezoekers. Samen met u bekijken we hoe we dat zo goed mogelijk kunnen doen.

Resultaatgericht schoonmaken

Behalve voor een regulier contract, waarin we met u vastleggen hoe vaak wij komen en welke werkzaamheden wij voor u verrichten, kunt u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven ook kiezen voor een contract op basis van ‘Resultaatgericht schoonmaken’. Daarin staan niet onze werkzaamheden, maar het resultaat centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reiniging appartementencomplex Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten in de regio: (delen van) Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016