Reiniging zorg

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in reiniging in de zorg? Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een ruime ervaring met schoonmaak en reiniging in zorginstellingen als ziekenhuizen, verpleeghuizen, woongroepen, seniorenwoningen, gezondheidscentra, huisartsenpraktijken en meer.

Reiniging in de zorg

Schoonmaken in de zorgsector stelt specifieke eisen aan het schoonmaakwerk en de mensen die dat werk uitvoeren. Als schoonmaakteam zijn wij immers een beetje onderdeel van de zorg die u als zorginstelling aan uw cliënten biedt. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met een ruime ervaring in de zorgsector: we begrijpen hoe reiniging in de zorg werkt, en hoe wij onze schoonmaakwerkzaamheden zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw branche. Zo werken we zoveel mogelijk met een vast team van vriendelijke schoonmakers, zodat uw cliënten steeds dezelfde vertrouwde gezichten zien. De zorg is bovendien een sector waarin 24 uur per dag gewerkt wordt, en waarin hygiëne een grote rol speelt. Bij de reiniging van uw zorginstelling houden we daarom rekening met de specifieke eisen die gesteld worden binnen uw instelling of praktijk. Bovendien houden we rekening met uw werkprocessen en uw agenda. Wij plannen onze schoonmaakwerkzaamheden wanneer het u het beste uitkomt.

Het schoonmaakbedrijf voor de zorg

Toekomst Schoonmaakbedrijven is hét bedrijf wanneer u op zoek bent naar gespecialiseerde reiniging in de zorg. Wij zijn op de hoogte van de in de zorg geldende protocollen en maken hierover duidelijke afspraken met u. Bovendien werken onze mensen discreet en betrokken, en zijn ze zich voortdurend bewust van de omgeving waarin zij werken. Dat is waar reiniging in de zorg tenslotte om draait.

Specialistische reiniging in de zorg

Naast de dagelijkse, reguliere schoonmaak van uw zorginstelling, kunnen we indien gewenst ook specialistische reinigingsdiensten op ons nemen. Zo bieden we naast interieurverzorging ook glasbewassing, trappenhalonderhoud, en een volledig concept rondom de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Ook werkzaamheden als gevelreiniging, vloer- en tapijtreiniging, textielreiniging, tuinonderhoud en parkeeronderhoud nemen we graag op ons. Heeft u andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die u uit wilt laten voeren? Neem gerust contact met ons op!

Reiniging door Toekomst Schoonmaakbedrijven?

Toekomst Schoonmaakbedrijven in gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we op regionale schaal klanten in de zorgsector. Interesse in reiniging van uw zorginstelling door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Interieurverzorging

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016