Sanitaire voorzieningen

Schone sanitaire voorzieningen in uw (bedrijfs)pand zijn van essentieel belang voor het comfort dat bezoekers, klanten en medewerkers ervaren. Toekomst Schoonmaakbedrijven, gevestigd in Schijndel (Noord-Brabant), levert niet alleen een bijdrage aan de reiniging en netheid van uw sanitaire voorzieningen, maar zorgt er ook graag voor dat uw toiletten en ander sanitair voorzien zijn van alle benodigde accessoires.

Sanitaire specialisten

Onze schoonmakers zijn met recht sanitaire specialisten te noemen. Ze hebben de benodigde vakkennis opgedaan tijdens de basisvakopleiding schoonmaken en hebben bovendien allen een ruime ervaring met het schoonmaken van sanitaire voorzieningen in gebouwen die veelvuldig gebruikt worden door bezoekers, klanten en medewerkers. Op die manier bieden wij u een optimale kwaliteit van de schoonmaak, tegen concurrerende tarieven.

Sanitaire accessoires

Behalve voor een vakkundige reiniging van uw sanitaire voorzieningen, kunt u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven ook terecht voor het aanvullen van de accessoires, zoals zeepdispensers en papierdispensers. Daarvoor maken we gebruik van stijlvolle sanitaire accessoires, die in iedere ruimte passen. Geen beduimelde handdoekjes of lege zeep-pompjes, wij zorgen ervoor dat u, uw bezoekers en medewerkers altijd over voldoende nette accessoires beschikken.

Compleet dienstenpakket sanitaire voorzieningen

Indien gewenst bieden wij u een compleet dienstenpakket rondom uw sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij ook het voorraadbeheer van de accessoires voor uw toiletten en andere sanitaire voorzieningen voor u uit handen nemen. In dat geval hebt u helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw sanitaire voorzieningen. Al uw kosten zetten we netjes voor u op een rij in overzichtelijke facturen. Wel zo handig en prettig. Bovendien gaan we graag met u om de tafel om een contract op te stellen dat past bij uw doelstellingen bedrijfsvoering. Gaat u voor uw sanitaire voorzieningen voor Resultaatgericht Schoonmaken of kiest u liever voor een wat traditioneler contract? Op basis van uw wensen en doelstellingen stellen wij een contract samen dat bij u past.

Veelzijdig in schoonmaakdiensten

Naast de reiniging en het onderhoud van uw sanitaire voorzieningen biedt Toekomst Schoonmaakbedrijven nog veel meer schoonmaakdiensten. Wat dacht u bijvoorbeeld van interieurverzorging, glasbewassing, trappenhalonderhoud, tuinonderhoud en gevelreiniging? Indien gewenst kunnen wij u dus op veel meer fronten ontzorgen! Kijk verder op onze website voor meer informatie!

Sanitaire voorzieningen door Toekomst Schoonmaakbedrijven

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Vanuit daar bedienen we klanten door de gehele regio (met name Noord-Brabant). Wij kiezen er bewust voor om regionaal te werken, zodat we grip kunnen houden op kwaliteit en serviceniveau. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016