Schoonmaakbedrijf bedrijfspand

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand? Toekomst Schoonmaakbedrijven helpt u graag verder. Wij zijn u van dienst met de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfsgebouw, specialistische reiniging en veel meer.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een ruime ervaring in de reiniging, schoonmaak en interieurverzorging van bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, retail, kantoren, industrie en onderwijsinstellingen. Wij zijn dan ook het professionele schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand. Onze medewerkers verdiepen zich in uw bedrijf en bekijken op basis daarvan wat we voor u kunnen betekenen en hoe we de reiniging van uw bedrijfspand voor u gaan vormgeven.

Volledig onderhoud van uw bedrijfspand

Indien gewenst kan Toekomst Schoonmaakbedrijven meer voor u doen dan alleen de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand. Zo kunnen wij het volledige onderhoud van uw bedrijfspand voor u verzorgen. Van interieurverzorging tot glasbewassing, gevelonderhoud, trappenhalonderhoud en tuinonderhoud. Ook onderhoud van uw parkeerplaats, specialistische vloer- en tapijtreiniging, textielreiniging, ongediertebestrijding en graffitiverwijdering behoren tot onze dienstverlening. Op het gebied van sanitaire voorzieningen bieden we u naast de reguliere schoonmaak van uw toiletten, was- en/of douchegelegenheden ook de mogelijkheid de accessoires door ons te laten verzorgen. Op die manier nemen we u indien gewenst graag alle zorgen uit handen rondom uw sanitaire voorzieningen én de rest van uw bedrijfspand.

Werkwijze schoonmaak bedrijfspand

Als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, weten wij als geen ander dat wij een rol spelen bij de beleving van de gastvrijheid in uw pand. Zowel voor bezoekers als voor medewerkers. Wij denken dan ook graag met u mee hoe we die beleving kunnen versterken bij de dagelijkse of terugkerende schoonmaak van uw bedrijfspand. Daarnaast spelen bij de schoonmaak van uw bedrijfspand onze kernwaarden een rol: oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust.

Contracten schoonmaak bedrijfspand

Wanneer we met u een contract aangaan voor de schoonmaak van uw bedrijfspand, dan hebben we daarin verschillende mogelijkheden. Samen met u bekijken wij hoe we als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand zoveel mogelijk kunnen voldoen aan uw wensen. Zo kunt u een regulier contract afsluiten, waarbij wij samen met u de werkzaamheden vaststellen die wij op dagelijkse en/of regelmatige basis voor u verrichten. Ook kunt u kiezen voor Resultaatgericht Schoonmaken, waarbij de kwaliteit van onze schoonmaak op een bepaald moment of gedurende een vastgestelde periode op peil dient te zijn.

Schoonmaakbedrijf bedrijfspand in Schijndel

Toekomst is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten op regionaal niveau, met wie wij liefst een langdurige relatie opbouwen. Voor vele van onze klanten vormen we dan ook al jarenlang het vaste schoonmaakbedrijf voor hun bedrijfspand. Bent u geïnteresseerd in Toekomst als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016