Schoonmaakbedrijf horeca

Hebt u een horeca-onderneming en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Toekomst Schoonmaakbedrijven is hét schoonmaakbedrijf voor de horeca. Wij hebben ervaring met werken in de horeca-branche en spelen optimaal in op de behoeften van u én uw gasten.

Schoonmaak & gastvrijheid

De gastvrijheid die uw gasten bij u ervaren, hangt in hoge mate samen met de kwaliteit van de schoonmaak in uw hotel, restaurant, brasserie, lunchroom of café. Een schone omgeving nodigt immers uit om binnen te komen en zorgt voor uw gasten voor een prettig verblijf. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven denken we graag met u mee over de manier waarop wij als schoonmaakbedrijf de gastvrije uitstraling van uw horeca-gelegenheid nog verder kunnen verbeteren.

Schoonmaakbedrijf voor de horeca

Schoonmaken in de horeca stelt specifieke eisen aan de werkzaamheden en de manier waarop deze verricht worden. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we een ruime ervaring met reguliere schoonmaak, maar ook met specialistische reiniging in de horeca. Samen met u bespreken we welke randvoorwaarden, wensen en eisen gelden in uw situatie, en hoe we hier optimaal op in kunnen spelen. Wilt u dat wij onze schoonmaakwerkzaamheden verrichten voordat uw gasten binnenkomen, nadat uw gasten geweest zijn of op specifieke momenten? We vatten onze werkzaamheden én een daarbij horende planning voor u samen in een helder plan van aanpak voor de schoonmaak in uw horeca-gelegenheid. Uiteraard met een even helder prijskaartje.

Welke schoonmaakdiensten bieden wij?

Van interieurverzorging tot textielreiniging en specialistische reiniging, bij Toekomst Schoonmaakbedrijven vindt u een breed scala aan schoonmaakdiensten voor de horeca. Zo bieden wij naast bovengenoemde diensten ook onder andere glasbewassing, trappenhalonderhoud en een compleet pakket aan diensten rondom uw sanitaire voorzieningen. Speciale aandacht hebben we uiteraard voor de hygiëne in uw horeca-gelegenheid, zodat we de veiligheid van u, uw medewerkers en uw gasten altijd kunnen waarborgen. Ook specialistische reiniging zoals gevelreiniging, vloer- en tapijtreiniging, het reinigen van daken en goten, rolluiken, zonnepanelen en reclameborden, parkeeronderhoud, tuinonderhoud, ongediertebestrijding en het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak, behoren tot de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf horeca Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is het schoonmaakbedrijf voor de horeca in (delen van) Brabant, Limburg en Gelderland. Gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, verrichten we onze schoonmaakdiensten op regionaal niveau. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016