Schoonmaakbedrijf kantoor

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, bedrijfspand, (advies)bureau of werkruimte. Wij verzorgen een breed scala aan schoonmaakdiensten voor uw werkplek, afgestemd op uw wensen.

Reiniging kantoor op maat

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven begint de reiniging van uw kantoor bij u. Wat zijn uw wensen, hoe zien uw bedrijfsprocessen eruit, hoe kunnen wij u het beste ondersteunen? Wij geloven dat wij als schoonmaakbedrijf voor uw kantoor iets toe kunnen voegen aan het resultaat dat u boekt. We zorgen voor een schone, comfortabele werkplek, een kantoor waar uw klanten graag komen of een bedrijfsverzamelpand waar bedrijven op een prettige manier samen kunnen werken. Op die manier willen we direct bijdragen aan de productie op uw kantoor. Om dat voor u te kunnen realiseren, willen we graag van u weten hoe we u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen. Wij gaan graag met u om de tafel om de reiniging van uw kantoor op maat voor u in te richten.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

Met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten is Toekomst Schoonmaakbedrijven hét schoonmaakbedrijf voor kantoor- en bedrijfsruimtes. Van interieurverzorging tot glasbewassing, van trappenhalonderhoud tot de schoonmaak en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan specialistische reinigingsdiensten, waaronder gevelreiniging, graffitiverwijdering, vloer- en tapijtreiniging, ongediertebestrijding, textielreiniging, tuinonderhoud en parkeeronderhoud. Ook voor een opleveringsschoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: Toekomst is het meest complete schoonmaakbedrijf voor uw kantoor!

Resultaatgericht schoonmaken

Als schoonmaakbedrijf bieden we verschillende contractvormen voor de reiniging van uw kantoor- of bedrijfspand. Zo werken we bij de schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimtes regelmatig met een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. Hierbij stellen we samen met u specifieke kwaliteitseisen op met betrekking tot de toegestane mate van vervuiling en het soort vervuiling. Aan de hand daarvan bepalen we samen met u het te behalen niveau. Vervolgens gaan we aan de slag, waarbij niet onze werkzaamheden, maar het kwaliteitsniveau leidend is. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een regulier contract, waarbij we de uit te voeren werkzaamheden vastleggen, in een helder plan van aanpak, en in nauw overleg met u.

Schoonmaakbedrijf kantoor Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit kiezen we bewust voor een regionale aanpak: als schoonmaakbedrijf voeren we onze werkzaamheden dus vooral uit in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Noord-Brabant of Limburg? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016