Schoonmaakbedrijf kantoren

Toekomst Schoonmaakbedrijven is hét schoonmaakbedrijf als het gaat om de reiniging van kantoren. Wij hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van de schoonmaak van kantoorpanden; van groot tot klein, van één enkele dienst tot veelomvattend dienstenpakket.

Schoonmaak kantoren

Wanneer u een bedrijfspand beheert, dan behoort ook een goede schoonmaak van de kantoren tot uw verantwoordelijkheden. Een schoon kantoor draagt immers bij aan de productie van uw mensen en vormt bovendien een prettige werkplek. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven kunt u die verantwoordelijkheden met een gerust hart neerleggen. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om de schoonmaak van kantoren, en al onze medewerkers hebben de Basisvakopleiding schoonmaken afgerond.

Prettig werken

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor één of meerdere kantoren, dan wilt u behalve een professionele partij ook een partij waarmee het prettig werken is. Toekomst is een schoonmaakbedrijf voor kantoren, dat al geruime tijd meedraait in het vak. Werken wij onder werktijden van uw medewerkers? Dan houden we natuurlijk optimaal rekening met uw medewerkers en uw werkproces. Samen met u maken we heldere afspraken over wat wij als schoonmaakbedrijf voor u kunnen betekenen.

Vast team van schoonmakers

Doordat wij voor de schoonmaak van kantoren een vast schoonmaakteam inzetten, hebben u en uw medewerkers te maken met vertrouwde gezichten, die zich hebben verdiept in uw bedrijf én uw mensen. Op die manier creëren wij als schoonmaakbedrijf samen met u een prettige sfeer wanneer wij op uw kantoor komen werken.

Resultaatgericht schoonmaken

Resultaatgericht schoonmaken is een nieuwe contractvorm voor de reiniging van kantoren. Hierbij hoeft u niet meer na te denken over welke handelingen wij precies voor u dienen te verrichten en hoe vaak. U spreekt eenvoudig het gewenste resultaat met ons af, wij zorgen ervoor dat we het behalen. Wilt u liever gebruik maken van een regulier contract? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Compleet pakket schoonmaakdiensten

Behalve als schoonmaakbedrijf voor uw kantoorruimtes, is Toekomst Schoonmaakbedrijven ook prima inzetbaar voor een breed aantal andere disciplines binnen de schoonmaakbranche. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zoals glasbewassing, gevelreiniging, tuinonderhoud, parkeeronderhoud, trappenhalonderhoud en meer Op die manier kunnen wij u alle zorgen rondom het onderhoud van uw bedrijfspand uit handen nemen.

Schoonmaakbedrijf kantoren Schijndel

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Vanuit daar zijn wij klanten in de hele regio (met name Noord-Brabant) van dienst. Wij kiezen bewust voor een regionale aanpak. Op die manier kunnen we groeien, terwijl we tegelijkertijd grip houden op kosten, kwaliteit en serviceniveau.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016