Schoonmaakbedrijf onderwijs

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf met een specialisatie in het onderwijs? Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een brede ervaring en expertise op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden voor onderwijsinstellingen.

Schoonmaken in het onderwijs

Waar kinderen of jongeren opgroeien, moet de omgeving schoon zijn. Bovendien gebeurt er in een schoolgebouw altijd van alles: kinderen, leerkrachten en ouders lopen er af en aan. Schoonmaken in het onderwijs kent dan ook zijn eigen specifieke uitdagingen. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven weten we wat er speelt in het onderwijs en spelen we hierop in. We gaan dan ook graag met u om de tafel om uw wensen en budget te bespreken. De afspraken leggen we vast in een helder plan. Uiteraard houden we daarin optimaal rekening met uw onderwijskalender. De reguliere, dagelijkse schoonmaak die we tijdens onderwijsdagen voor u uitvoeren, beperken we in vakanties tot een minimum. In de vakanties hebben we juist wel ruimte om minder frequente schoonmaakwerkzaamheden, zoals glasbewassing of vloeronderhoud, uit te voeren. Uiteraard houdt u altijd de regie over de schoonmaak in uw onderwijsinstelling.

Schoonmaak & vrijwilligers

Op veel scholen wordt regelmatig een beroep gedaan op vrijwilligers. Ook voor de schoonmaak van uw schoolgebouw kan dat het geval zijn. Wij gaan graag met u en met uw vrijwilligers in gesprek om de samenwerking met hen zo efficiënt mogelijk in te richten. We verdelen taken, plannen deze in en zorgen er op die manier voor dat de schoonmaak van uw school vlekkeloos verloopt.

Compleet pakket schoonmaakdiensten

Toekomst Schoonmaakbedrijven is meer dan een schoonmaakbedrijf voor het onderwijs. Indien gewenst kunnen wij een compleet pakket van diensten bieden voor het onderhoud van uw schoolgebouw. Naast interieurverzorging zijn dat bijvoorbeeld glasbewassing, trappenhalonderhoud en een compleet dienstenpakket rondom het bevoorraden en reinigen van de sanitaire voorzieningen. Ook voor specialistische reiniging kunt u bij ons terecht. Van gevelreiniging tot vloer- en tapijtreiniging, van ongediertebestrijding tot tuinonderhoud… Wij kunnen u indien gewenst volledig ontzorgen!

Schoonmaakbedrijf onderwijs Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is het schoonmaakbedrijf voor het onderwijs in Noord-Brabant. Gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, bedienen we vele onderwijsinstellingen in onze regio: van Noord-Brabant tot Limburg en (delen van) Gelderland. Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor uw school kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

 

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016