Schoonmaakbedrijf school

Bent u voor uw school of onderwijsinstelling op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Welkom bij Toekomst Schoonmaakbedrijven! Toekomst is hét schoonmaakbedrijf voor uw school.

Schoonmaak school

De schoonmaak, interieurverzorging en het onderhoud van uw school of onderwijsinstelling laat u het liefst aan professionals over. Toekomst Schoonmaakbedrijf is die professional: wij zijn het deskundige en servicegerichte schoonmaakbedrijf voor uw school. Samen met u bekijken we wat er nodig is voor een optimale schoonmaak van uw school. Wat kunt en wilt u aan ons overlaten, waar kunnen er eventuele vrijwilligers ingeschakeld worden voor de schoonmaak van uw school, hoe ziet uw schoolrooster en vakantieplanning eruit? En welk kwaliteitsniveau spreken we samen af? Wij gaan graag met u om de tafel om een passend plan van aanpak op te stellen voor de schoonmaak van uw school. Zowel met de dagelijkse, reguliere schoonmaak van uw school als voor de minder vaak voorkomende schoonmaakwerkzaamheden zijn we u graag van dienst.

Onderwijsinstelling schoonmaken

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we een ruime ervaring met schoonmaken in het onderwijs. Zo hebben we een breed scala aan basisscholen in ons portfolio. Maar ook voor de schoonmaak van uw middelbare school, hogeschool, universiteit of andere onderwijsinstelling bent u bij ons aan het juiste adres! Uiteraard zeggen wij niet voor niets dat Toekomst het schoonmaakbedrijf voor uw school is. Onze ruime ervaring combineren we met een goede, up-to-date kennis van de onderwijsbranche, een hoge betrokkenheid en het feit dat we graag met u meedenken. Bij calamiteiten zijn we goed bereikbaar en werken we met veel flexibiliteit toe naar een snelle en efficiënte oplossing. Uw projectleider, als uw vaste aanspreekpunt, en ons team van gemotiveerde schoonmakers bouwen graag een langdurige relatie met u op.

Méér dan een schoonmaakbedrijf

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt een breed pakket aan werkzaamheden voor uw onderwijsinstelling. Dat gaat verder dan alleen de dagelijkse schoonmaak en het reinigen van uw schoolinterieur. Indien gewenst kunnen wij voor u het gehele onderhoud van uw pand verzorgen: van gevelreiniging tot glasbewassing en van groen- en tuinonderhoud tot parkeeronderhoud, ongediertebestrijding en textielreiniging . Maar ook vloer- en tapijtreiniging, trappenhalonderhoud  en het reinigen van daken, goten, gevel(beplating), rolluiken en zonnepanelen [MvR11] nemen we graag voor onze rekening.

Schoonmaakbedrijf school Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Vanuit deze standplaats in het zuiden van Nederland kiezen we bewust voor een regionale aanpak. Zo verrichten wij onze schoonmaakwerkzaamheden in Noord-Brabant, delen van Limburg, delen van Utrecht, delen van Gelderland. Bent u benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016