Schoonbedrijf Sint-Michielsgestel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Sint-Michielsgestel? Maak dan kennis met Toekomst Schoonmaakbedrijven. Gevestigd in Schijndel, zijn we klanten in Sint-Michielsgestel en omgeving graag van dienst.

Waar staat Toekomst Schoonmaakbedrijven voor?

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een schoonmaakbedrijf, opgericht in 1940 en gevestigd in Schijndel, vlakbij Sint-Michielsgestel. Voor de gehele regio, waaronder vele plaatsen in Noord-Brabant, bieden wij professionele schoonmaakdiensten. Hierbij kunt u denken aan onder andere interieurverzorging, glasbewassing, trappenhalonderhoud, specialistische reiniging en een compleet pakket rondom de reiniging en bevoorrading van sanitaire voorzieningen. Als schoonmaakbedrijf werken we met vier kernwaarden: oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust. Vanuit deze vier kernwaarden leveren we iedere dag onze schoonmaakdiensten in Sint-Michielsgestel en de regio.

Het schoonmaakbedrijf voor Sint-Michielsgestel

Gevestigd in Schijndel, is Toekomst hét schoonmaakbedrijf voor Sint-Michielsgestel en omgeving. We zitten ‘om de hoek’ en hebben dan ook verschillende opdrachtgevers in Sint-Michielsgestel. We kennen ‘Gestel’ dus op ons duimpje! Zijn er vragen, problemen of doen zich calamiteiten voor? Vanuit Schijndel zijn we binnen een mum van tijd bij u in Sint-Michielsgestel ter plaatse. Toekomst Schoonmaakbedrijven is u dan ook graag van dienst.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

Op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in Sint-Michielsgestel? Toekomst kan u indien gewenst het volledige onderhoud van uw pand uit handen nemen. Wij bieden een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, van de reguliere, dagelijkse interieurverzorging tot glasbewassing, trappenhalonderhoud en specialistische reiniging, waaronder graffiti verwijderen, het reinigen van daken en goten, gevel(beplating), rolluiken, zonnepanelen, reclameborden, vloer- en tapijtreiniging, ongediertebestrijding, textielreiniging, tuinonderhoud en parkeeronderhoud. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een grondige opleveringsschoonmaak en ‘handyman’/conciërgediensten. Ook ontzorgen wij u indien gewenst volledig als het gaat om de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Van zeep tot papierdispensers, wij leveren het u graag.

Uw wensen staan bij onze dienstverlening uiteraard altijd centraal. Samen met u bekijken we aan welke schoonmaakdiensten u behoefte heeft en hoe we deze zo goed mogelijk op uw doelstellingen en situatie kunnen afstemmen. We bespreken uw wensen graag met u!

Méér dan een schoonmaakbedrijf in Sint-Michielsgestel

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Sint-Michielgestel, bent u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven aan het juiste adres. Gevestigd in Schijndel, werken wij in vele plaatsen in de regio, waaronder Sint-Michielsgestel, Den Dungen, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, en vele andere plaatsen in Noord-Brabant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016