Schoonmaakbedrijf wonen

Wanneer u op zoek bent naar een goed schoonmaakbedrijf voor uw wooncomplex of appartementencomplex dan wilt u een schoonmaakbedrijf dat de woonbranche kent en weet wat er speelt. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we een ruime kennis en ervaring in de woonbranche. Wij helpen u dan ook graag verder!

Schoonmaakbedrijf wooncomplex

Waar mensen wonen, is een goede schoonmaak belangrijk. Prettig wonen begint immers met een schone leefomgeving. Als woningcorporatie, vereniging van eigenaren of vastgoedeigenaar wilt u de schoonmaak van uw wooncomplex dan ook aan een professional overlaten. Een professional die snel, efficiënt en tegen een eerlijke prijs de schoonmaak van uw vastgoed op zich neemt. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven nemen we u graag alle zorgen uit handen.

Breed pakket aan diensten

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een allround schoonmaakbedrijf met een breed pakket aan diensten voor uw wooncomplex, appartementencomplex of vastgoed. Van glasbewassing tot trappenhalonderhoud en van gevelreiniging tot vloer- en tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak, tuinonderhoud en ongediertebestrijding. Wij helpen u graag verder met één van onze disciplines, of bieden u een compleet pakket aan diensten aan. Op die manier houdt u één aanspreekpunt voor de volledige schoonmaak en onderhoud van uw pand.

Schoonmaakbedrijf voor de woonbranche

Als schoonmaakbedrijf voor de woonbranche vinden wij het belangrijk om mee te denken met u en uw bewoners. Dat begint al met nadenken over wat voor bewoners belangrijk is. Zo vinden zij het vaak prettig als de werkzaamheden op een vriendelijke manier en binnen een prettige sfeer uitgevoerd worden. Toekomst Schoonmaakbedrijven voert de terugkerende schoonmaakwerkzaamheden graag met een vast team uit, zodat er binnen uw woon- of appartementencomplex steeds dezelfde vertrouwde gezichten werkzaam zijn. Uiteraard houden we ons daarnaast aan afspraken, én werken we binnen planning en budget.

Onze werkwijze voor de woonbranche

Uw vastgoed moet professioneel en op regelmatige basis gereinigd en onderhouden worden. Daarom maken we bij Toekomst Schoonmaakbedrijven samen met u een heldere, globale (jaar)planning, waarin we vastleggen wat we gaan doen, wanneer we dat doen en hoe vaak. Hieraan koppelen we een eerlijke prijs, die we van tevoren op heldere wijze met u afstemmen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Voordat onze schoonmakers in uw appartementencomplex of wooncomplex aan de slag gaan, neemt onze planner contact met u op om de definitieve data met u in te plannen. U heeft dan genoeg tijd om bewoners in te lichten en de nodige maatregelen te treffen in uw wooncomplex of appartementencomplex.

Schoonmaakbedrijf wonen Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant en bedient van daaruit klanten in de regio. Het is daarmee hét schoonmaakbedrijf voor de woonbranche in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

schoonmaakbedrijf wonen

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016