Schoonmaakbedrijf zorg

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf met een expertise in de zorg? Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een jarenlange ervaring met schoonmaken en interieurverzorging in allerlei verschillende zorginstellingen en binnen zorgorganisaties.

Schoonmaken in zorgorganisaties

Het schoonmaken in zorgorganisaties en zorginstellingen is een vak apart. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven kennen we dat vak. Als schoonmaakbedrijf in de zorg kennen we de branche en weten we wat er belangrijk is. Zo houden we rekening met bewoners of patiënten en hun bezoekers. En we houden rekening met uw werkzaamheden en die van uw personeel. Uiteraard passen wij als schoonmaakbedrijf in de zorg ook onze werktijden hierop aan: flexibiliteit staat centraal. Ook in onze contracten zijn wij flexibel. Zo kunt u bij ons kiezen voor een regulier contract of voor één van de vormen van Resultaatgericht Schoonmaken. Daarnaast weten wij als schoonmaakbedrijf met een expertise in de zorg aan welke kwaliteitseisen schoonmaak in de zorg moet voldoen. Een schone, veilige én prettige (woon)omgeving is altijd ons doel.

Schoonmaak bejaardenhuis

In een bejaardenhuis heerst meestal een gezellige bedrijvigheid. Toekomst Schoonmaakbedrijven houdt rekening met bewoners en bezoekers en voert met een lach de werkzaamheden uit die nodig zijn. Naast interieurverzorging in uw bejaardenhuis bieden wij ook onder andere glasbewassing, gevelreiniging, parkeeronderhoud en tuinonderhoud. Wij nemen u dus graag alle werkzaamheden rondom uw zorginstelling uit handen.

Schoonmaak verpleeghuis of verzorgingshuis

Toekomst is een schoonmaakbedrijf dat de zorg een warm hart toedraagt. Zo weten we dat een schoonmaakbedrijf in een verpleeghuis of verzorgingshuis meer doet dan alleen schoonmaken. Ook een vriendelijk woord en (soms) een luisterend oor kunnen nodig zijn. Doordat wij werken met vaste schoonmaakteams, hebben bewoners en bezoekers vertrouwde gezichten om zich heen voor de schoonmaak in uw verpleeghuis of verzorgingshuis.

Schoonmaakbedrijf ziekenhuis

In het ziekenhuis kan een schone omgeving letterlijk van levensbelang zijn. Als schoonmaakbedrijf in de zorg kennen we de uitdagingen en zorgen we er graag voor dat u altijd kunt rekenen op een veilige en hygiënische omgeving. Bovendien gaat het werk in een ziekenhuis dag en nacht door. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zorgen we voor schoonmaak die daar optimaal op inspeelt.

Schoonmaakbedrijf Schijndel

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bieden wij onze dienstverlening aan op regionaal niveau in onder andere Brabant en Limburg. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor úw zorginstelling of zorgorganisatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016