Schoonmaakbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan heeft u misschien allerlei verwachtingen. Dat het bedrijf uw (bedrijfs)pand schoonhoudt, dat het personeel vriendelijk, gastvrij en netjes is, dat het bedrijf zich aanpast aan uw werktijden en –processen… Welke verwachtingen u ook heeft van een schoonmaakbedrijf, bij Toekomst Schoonmaakbedrijven maken we ze graag waar. En we streven er bovendien voortdurend naar uw verwachtingen te overtreffen!

Professioneel schoonmaakbedrijf

Een goede schoonmaak van uw pand begint natuurlijk met de juiste kennis en kunde. Toekomst is een bedrijf met ruim 75 jaar kennis en ervaring in schoonmaken en professionele reiniging. Onze medewerkers beschikken allen over een interne of externe opleiding, en staan met een vriendelijke en prettige instelling graag voor u klaar. Ons schoonmaakbedrijf is een echt familiebedrijf: een schoonmaakbedrijf dat al decennialang een goede naam heeft in Schijndel en de rest van Noord-Brabant.

Compleet pakket schoonmaakdiensten

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. Van interieurverzorging en glazenwassen tot trappenhalonderhoud, specialistische reiniging en het verzorgen van een compleet concept rondom uw sanitaire voorzieningen. Als schoonmaakbedrijf gaan wij bovendien met de tijd mee: wij bieden dan ook verschillende innovatieve contracten. Zo kunt u kiezen voor resultaatgerichte schoonmaak of een multidisciplinaire aanpak. Wij gaan graag met u om de tafel om samen te bekijken wat voor u het beste werkt.

Onderscheidend schoonmaakbedrijf

Bij Toekomst weten we dat onze mensen onze grootste kracht zijn. We zorgen dan ook goed voor hen. Toekomst Schoonmaakbedrijven noemt zich niet voor niets ‘de schoonste zaak van de wereld’. We onderscheiden onszelf door niet alleen professioneel schoon te maken, maar ook zorg te dragen voor mens, milieu en maatschappij. Bovendien staan binnen ons bedrijf de kernwaarden oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust centraal. Door eerlijk zaken te doen, dienstbaar te blijven aan onze klanten en hun klanten, innovatief te blijven en te weten wat we waard zijn, kunnen we voor u én uw klanten een meerwaarde vormen.

Hoe werkt ons schoonmaakbedrijf?

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven is het onze missie door ons werk een bijdrage te leveren aan uw eindproduct. Dat doen we door als schoonmaakbedrijf te kijken en luisteren naar u en uw bedrijf. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit, welke processen spelen een rol, waar liggen randvoorwaarden en aanvullende wensen? Toekomst werkt voor organisaties in allerlei sectoren, zoals de retail, de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, de industrie en de woonsector. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf houden graag rekening met de specifieke wensen en eisen van iedere sector.

Hebt u interesse in ons schoonmaakbedrijf voor uw (bedrijfs)pand in Schijndel, Noord-Brabant of Limburg? Neem dan contact met ons op!

schoonmaakbedrijf
schoonmaakbedrijf