Schoonmaakdiensten industrie

Een goede schoonmaak kan in industriële omgevingen een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van het productieproces. Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt schoonmaakdiensten voor de industriesector. Wij zijn gespecialiseerd in industriële reiniging, hebben een ruime ervaring en bieden een compleet pakket aan schoonmaakdiensten voor de industrie.

Industriële reiniging

Door hygiëne beter te kunnen controleren en garanderen, te werken met schonere machines of door te zorgen voor een aangename werkomgeving, verbetert u met de schoonmaak van uw bedrijfspand de kwaliteit van uw eigen dienstverlening. Dat staat of valt natuurlijk met de kwaliteit van de schoonmaak. Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een uitgebreide kennis, kunde en ervaring op het gebied van schoonmaakdiensten voor de industrie. Maar schoonmaakdiensten uitvoeren in een industriële omgeving vraagt om meer dan alleen het leveren van een goede kwaliteit in schoonmaakwerk. Het vraagt ook om flexibiliteit, meedenken met een klant en jezelf verdiepen in het productieproces. Alleen op die manier kunnen we onze schoonmaakdiensten optimaal op uw productieproces afstemmen.

Bijdrage aan uw productieproces

Het uitvoeren van schoonmaakdiensten in de industriële sector begint volgens Toekomst Schoonmaakbedrijven met luisteren naar u. Welke productieprocessen spelen er en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk rekening mee houden bij onze schoonmaakdiensten? Samen met u stellen we een plan van aanpak op, waarbij we afspraken met u helder vastleggen. Daarbij proberen we u niet alleen zoveel mogelijk te ontzorgen, maar ook een bijdrage te leveren aan uw productieproces(sen).

Resultaatgericht schoonmaken industrie

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft u verschillende mogelijkheden als het gaat om de contractvorm die we met u overeenkomen. Zo kunt u kiezen voor een regulier contract voor onze schoonmaakdiensten, waarin we samen met u vastleggen welke schoonmaakdiensten we op welk moment en met welke frequentie voor u verrichten. Maar u kunt ook kiezen voor contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. Kiest u hiervoor, dan spreken we met u af dat de kwaliteit van de schoonmaak van uw industriële omgeving op een bepaald moment of gedurende een vastgestelde periode op peil moet zijn. Samen met u bepalen we welk niveau noodzakelijk is.

Schoonmaakdiensten voor industrie

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten voor de industrie. Zo zorgen we er uiteraard voor dat uw (fabrieks)hal, kantoren en overige ruimtes schoon zijn, maar kunnen we indien gewenst ook het gehele onderhoud van uw bedrijfsterrein of bedrijfspand op ons nemen. Naast interieurverzorging en specialistische diensten op het gebied van industriële reiniging, bieden we bijvoorbeeld ook glasbewassing, trappenhalonderhoud, en een volledig concept rondom de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Ook werkzaamheden als gevelreiniging, het verwijderen van graffiti, vloer- en tapijtreiniging, ongediertebestrijding, tuinonderhoud en parkeeronderhoud nemen we graag op ons.

Industriële Reiniging

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016