Schoonmaakdiensten

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt een breed dienstenpakket, waarmee we het totale schoonmaakonderhoud aan uw pand kunnen verzorgen. Onze ruim 300 medewerkers realiseren dagelijks, in nauwe samenwerking met onze partnerbedrijven, het schoonmaakonderhoud bij talloze opdrachtgevers door heel Noord-Brabant. Wilt u weten hoe wij dat doen en welke servicecontracten we u bieden? Kijk dan op onze pagina Werkwijze.

Interieurverzorging

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Of misschien is het in uw geval geen visitekaartje, maar gewoon een plek waar uw medewerkers prettig moeten kunnen werken. In beide gevallen is het fijn als het er schoon is.

Glasbewassing

Vlekkeloze ramen dragen in hoge mate bij aan een schone uitstraling van uw pand. Zowel voor uw klanten of bezoekers als voor uw eigen medewerkers is het dus prettig als zij door fris gewassen ramen kunnen kijken.

Trappenhalonderhoud

Toekomst draagt graag bij aan een prettig leefklimaat in trappenhallen, galerijen en andere openbare ruimten. In samenspraak met u zorgen we er daarnaast voor dat gebruikers van die ruimten zo min mogelijk last hebben van onze werkzaamheden.

Specialistische reiniging

Sommige projecten laat u liever aan de echte specialist over. Omdat ze speciale materialen of kennis vereisen. Ook in die gevallen neemt Toekomst u graag alle zorgen uit handen.

Sanitaire voorzieningen

Uiteraard zorgt Toekomst Schoonmaakbedrijven ervoor dat uw sanitaire voorzieningen schoon en hygiënisch blijven. Daarnaast hebben we een uitgebreide reeks accessoires voor uw sanitair, zoals zeep –en papierdispensers.

En nog meer

Heeft u vragen, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers