Specialistische reiniging

Sommige projecten laat u liever aan de echte specialist over. Omdat ze speciale materialen of kennis vereisen. Gelukkig kunt u ook dat soort klussen met een gerust hart aan ons overlaten. Onze specialisten hebben de nodige diploma’s én de ervaring, zodat u zeker weet dat uw klus professioneel geklaard wordt.

Meer weten?
Heeft u een schoonmaak -of onderhoudsklus waarvoor u een specialist nodig heeft? Of wilt u eerst een deskundig advies? Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw klus te inventariseren en u te adviseren. Zo weet u wat er nodig is voor de werkzaamheden en kunnen de werkzaamheden, als u dat wilt, direct ingepland worden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Gevelreiniging

Is uw gevel vervuild? Toekomst Schoonmaakbedrijven inventariseert snel en deskundig wat er moet gebeuren om daarna doeltreffend het schoonmaakwerk uit te voeren. Onze specialisten beschikken over het diploma gevelreiniging en hulp bij calamiteiten, zodat wij u bij brand of waterschade ook snel en vakbekwaam van dienst kunnen zijn. Bij complexere reinigingsprojecten schakelen wij een bouwkundig expert in, zodat u altijd zeker weet dat de reiniging van uw gevel in goede handen is.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
– Impregneren van uw gevel
– Graffiti verwijderen
– Het reinigen van daken en goten, gevel(beplating), rolluiken, zonnepanelen, reclameborden

Vloer- en tapijtreiniging

Naast het dagelijks of wekelijks onderhoud door onze interieurverzorgers, is aanvullend vloeronderhoud soms nodig. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Of omdat u een beschermende coating wenst. Van betonvloeren in parkeergarages of fabriekshallen tot tapijtvloeren in kantoorpanden en linoleumvloeren in scholen; we hebben er verstand van en maken of houden ze graag schoon.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
–  Het conserveren, strippen en sprayen van linoleumvloeren
– Het reinigen, polijsten of voorzien van een nieuwe toplaag bij PVC vloeren
– Het reinigen en herstellen van houten vloeren
– Het kristalliseren, polijsten, impregneren of restaureren van natuurstenen vloeren
– Het schrobben van stenen vloeren en gietvloeren
– Het schoonmaken en verkleuring tegengaan bij rubbervloeren
– Het geven van advies bij vervanging van de vloeren

Ongediertebestrijding

Hebt u last van ongedierte? Onze gediplomeerde en ervaren specialisten bestrijden en voorkomen een breed scala aan ongedierte in of rondom uw pand. Eenmalig of in het kader van regulier schoonmaakwerk. Daarbij worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen en streven we er altijd naar de werkzaamheden op een voor u gemakkelijke manier uit te voeren. De specialist wordt ondersteund door onze schoonmakers, die zorgen dat uw pand na de bestrijding netjes wordt achtergelaten.

Textielreiniging

Heeft u grote gordijnen? Of maakt u veel gebruik van textiel en kan het wel een wasbeurt gebruiken? Wij ontzorgen u graag! Wij zorgen ervoor dat al uw textiel op de juiste wijze gewassen wordt en weer schoon, fris en representatief bij u terug komt. We beschikken over het juiste materiaal én de juiste kennis en ervaring om u snel en deskundig van dienst te kunnen zijn.

Handyman

U kent ze wel: de klusjes binnen uw bedrijf die altijd blijven liggen. Een lampje verwisselen, een deurklink die los zit… Dan is het fijn als iemand eens door uw pand loopt en al die kleine dingen voor u aanpakt. Ook hiermee kan Toekomst Schoonmaakbedrijven u van dienst zijn. Ons ‘mannetje’ is handig, snel en vriendelijk, en ontzorgt u hierin graag. Laat het ons weten en wij hebben voor u een handyman klaarstaan.

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin is belangrijk: uw tuin is immers het visitekaartje van uw bedrijfspand. Onze specialisten helpen u graag door uw gazon netjes en groen te houden, blaadjes en afval te verwijderen en uw perken aan te harken. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd schoon en verzorgd uitziet.

Opleveringsschoonmaak

Heeft u een verbouwing achter de rug? Of neemt u een gloednieuw pand in gebruik? Nieuwbouw of een verbouwing brengt vaak een hoop stof en ander vuil met zich mee. Dan is het prettig dat u de opleveringsschoonmaak met een gerust hart aan de specialisten van Toekomst Schoonmaakbedrijven kunt overlaten. Zij maken alles grondig schoon én zorgen voor een representatieve uitstraling van uw pand.

Parkeeronderhoud

Heeft u last van gladheid door sneeuw, mos of groene aanslag op uw parkeerplaats? Of groeit er veel onkruid tussen de tegels of naast de parkeervakken? Dat kan behoorlijk vervelend zijn voor uw bezoekers en het is bovendien een slordig gezicht. Toekomst Schoonmaakbedrijven beschikt over de juiste kennis, kunde en materialen om uw parkeerplaats weer netjes en representatief te maken.

Waarom specialistische reiniging door Toekomst Schoonmaakbedrijven?

  • Indien gewenst al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden bij één partij
  • Breed netwerk van gespecialiseerde partners op verschillende gebieden
  • Juiste kennis, ervaring, expertise en materieel
  • Altijd eerst een deskundig advies en inventarisatie van werkzaamheden
  • Uw vraagstuk indien nodig (zeer) snel en doeltreffend opgelost

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

’t Heem

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016