Sectoren

Of u nu in de retail, het onderwijs of de industrie zit, bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we voor iedere sector én iedere organisatie een eigen aanpak. Samen met u bekijken we waar uw wensen, eisen en bijzonderheden liggen. Hoe zitten uw bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur in elkaar, wat zijn uw werktijden en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk rekening mee houden? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk bijdragen aan uw succes? In samenspraak met u verdiepen we ons er graag in en maken voor u een gedegen plan van aanpak.

Interieurverzorging

Kantoren

Uw kantoor is een plaats waar mensen samenkomen, werken en leven. Een schone omgeving wordt als aangenaam ervaren en bevordert de werkprestaties.

Onderwijs

Wie iedere dag werkzaam is in het onderwijs, weet hoe moeilijk het is om het er schoon te houden. Wij kennen de specifieke uitdagingen die horen bij het onderwijs en helpen u graag verder.

Zorg

In de zorg is een schone, hygiënische omgeving soms letterlijk van levensbelang. Bovendien gaat de zorg 24 uur per dag door. Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt graag een passende oplossing.

Industrie

Veiligheid, efficiëntie, kwaliteit… binnen een productieproces zijn deze aspecten van groot belang voor het eindproduct. Een goede schoonmaak levert een wezenlijke bijdrage aan deze aspecten en verhoogt zo de kwaliteit van uw dienstverlening.

Wonen

Als woningcorporatie of vereniging van eigenaren weet u dat prettig wonen begint met een schone leefomgeving. Wij ontzorgen u graag!

Retail

Nergens is de beleving van een bezoeker zo belangrijk als in de retail. Veel factoren hebben invloed op het aankoopgedrag in uw winkel, waaronder ook de schoonmaak.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers