Kantoren

Uw kantoor is een plaats waar mensen samenkomen, werken en leven. Dan is het prettig als het er schoon is. Bovendien bevordert een schone omgeving de werkprestaties. Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, ingericht en toegespitst op uw situatie, zodat we het beste uit uw kantoor én uw medewerkers naar boven halen.

Of het nu over één afdeling of een heel kantoorpand gaat: Toekomst biedt voor elke ruimte passende schoonmaakwerkzaamheden. Misschien bent u alleen op zoek naar een interieurverzorger(st)er, of wilt u ook bijvoorbeeld de glasbewassing, het trappenhalonderhoud en de gevelreiniging aan ons overlaten. Wat uw wensen ook zijn, Toekomst heeft de specialisten in huis om u te helpen uw klus uit te voeren. Onze mensen zijn gediplomeerd en gecertificeerd op gebied van technieken, middelen en veiligheid.

Worden er aan uw pand meerdere facilitaire taken verricht? Dan bieden de multiservices van Toekomst uitkomst. In samenwerking met selecte partners en leveranciers zorgen we ervoor dat we u wat betreft uw facilitaire zaken totaal kunnen ontzorgen.

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken vraagt om een flexibele aanpak als het om de schoonmaak gaat. Resultaatgerichte schoonmaak is het concept dat naadloos met het nieuwe werken samengaat. Onze flexibele medewerkers zien zelf wat er moet gebeuren, en zorgen ervoor dat uw pand altijd schoon is. Dat betekent dat zij tijdens piekmomenten soms wat langer doorwerken, en taken die kunnen wachten soms even uitstellen. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

HLB van Daal & Partners

10 maart 2016

Van Thiel Optimaal

10 maart 2016

Vitam

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016