Schoonmaken interieur

Bent u manager in een zorginstelling, winkel, wooncomplex, industriële omgeving of onderwijsinstelling? Dan laat u het schoonmaken van uw (bedrijfs)interieur het liefst aan  specialisten over. Toekomst Schoonmaakbedrijven bestaat uit ervaren professionals, die het schoonmaken van uw interieur graag op zich nemen.

Professionals in interieurverzorging

Het schoonmaken van uw interieur kunt u met een gerust hart aan de specialisten van Toekomst Schoonmaakbedrijven overlaten. Onze medewerkers hebben allen de juiste kennis, kunde en ervaring om het schoonmaken van uw interieur op een vakbekwame manier op zich te kunnen nemen. Zo beschikken zij allen over de Basisvakopleiding schoonmaken en worden zij regelmatig bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van interieurverzorging. Uiteraard zijn al onze medewerkers vriendelijk en betrokken, zodat wij ons werk niet alleen goed, maar vooral ook op een prettige manier voor u kunnen doen. Doordat wij altijd met een vast team werken, leren onze medewerkers uw organisatie goed kennen en bouwen zij er een band mee op.

Wat houdt het schoonmaken van uw interieur in?

Bij het schoonmaken van uw interieur kunt u denken aan de dagelijkse of regelmatig terugkerende schoonmaakwerkzaamheden van uw (bedrijfs)pand. Maar ook aan incidentele schoonmaakwerkzaamheden, zoals een opleveringsschoonmaak of specialistische vloer- en tapijtreiniging. Samen met u bepalen we welke werkzaamheden in uw geval nodig zijn en hoe vaak we ze voor u verrichten. Daarbij kunt u kiezen voor een regulier contract of een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. In dat laatste geval staan niet onze werkzaamheden, maar het door u bepaalde resultaat centraal. Bij het schoonmaken van uw interieur spelen echter meer zaken een rol dan alleen een deskundige interieurverzorging. Zo draagt de reiniging van uw pand in hoge mate bij aan de gastvrijheid die wordt ervaren door bijvoorbeeld bezoekers en uw eigen medewerkers. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven denken we graag met u mee om die beleving van de gastvrijheid in uw pand te versterken.

Compleet onderhoud aan uw (bedrijfs)pand

Naast het schoonmaken van uw interieur, kan Toekomst Schoonmaakbedrijven nog veel meer werkzaamheden rondom uw pand voor u verrichten. Op die manier bieden we een volledig pakket aan diensten voor het onderhoud van uw (bedrijfs)pand. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing, gevelonderhoud, trappenhalonderhoud en tuinonderhoud. Ook onderhoud van uw parkeerplaats, specialistische vloer- en tapijtreiniging, textielreiniging, ongediertebestrijding en graffitiverwijdering behoren tot onze dienstverlening. Met betrekking tot uw sanitaire voorzieningen staan wij uiteraard ook voor u klaar. Hierbij bieden wij u bovendien de mogelijkheid de zorg rondom de accessoires, zoals zeepdispensers en handdoekjes, aan ons uit te besteden. Op die manier hebt u er geen omkijken meer naar!

Schoonmaken van uw interieur door Toekomst

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Vanuit daar bedienen wij klanten in de regio. Mogen wij ook het schoonmaken van úw interieur op ons nemen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Interieurverzorging

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016