Terreinonderhoud

Het terrein waarop u woont, werkt of verblijft, vergt onderhoud op regelmatige basis, door een professionele partij. Toekomst Schoonmaakbedrijven uit Schijndel is u graag van dienst met deskundig terreinonderhoud. We bieden een totaaloplossing als het gaat om het onderhoud van uw terrein, van uw parkeerplaats tot de tuin.

Parkeerplaatsonderhoud

Een goed onderhouden parkeerplaats is niet alleen een goed visitekaartje voor uw pand, het zorgt ook voor meer comfort voor uzelf en uw bezoekers. Bij terreinonderhoud mag het onderhoud aan uw parkeerplaats van ook niet ontbreken! IJzel, sneeuw, blaadjes, mos, groene aanslag… ze kunnen allemaal zorgen voor een gladde ondergrond en daarmee voor een gevaarlijke en oncomfortabele looproute naar uw pand. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zorgen we er graag voor dat uw parkeerplaats veilig en schoon is. Uiteraard ruimen we eventueel rondzwervend vuil en afval op uw parkeerplaats op, we snoeien indien gewenst beplanting en in de winter strooien we tegen gladheid en zorgen we dat eventuele sneeuw weggeschoven wordt. Daarnaast zorgen we voor een vrije, veilige looproute.

Kleine groenwerkzaamheden

Een mooie, goed onderhouden tuin draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van uw pand. Het is daarom een belangrijk onderdeel van uw terreinonderhoud. Toekomst Schoonmaakbedrijven houdt uw gazon netjes en groen, we verwijderen blaadjes en afval en harken uw perken aan. Zodat uw tuin er weer perfect bij ligt!

Handyman

Blijven de kleine klusjes op uw terrein ook vaak liggen? Met een handyman van Toekomst Schoonmaakbedrijven worden al die kleine dingen voor u aangepakt. Ons ‘mannetje’ is handig, snel en vriendelijk en zorgt met zijn werkzaamheden graag voor een volledige ontzorging op het gebied van terreinonderhoud.

Totaalpakket aan onderhoudswerkzaamheden

Niet alleen het onderhoud van uw terrein en tuin nemen we bij Toekomst Schoonmaakbedrijven graag voor onze rekening. Wij bieden u indien gewenst een totaalpakket aan onderhoudswerkzaamheden, voor zowel de binnenkant als buitenzijde van uw pand. Zo bieden we naast terreinonderhoud en groenonderhoud ook interieurverzorging, glasbewassing, trappenhalonderhoud en een breed scala aan specialistische schoonmaakwerkzaamheden, zoals gevelreiniging, graffitiverwijdering, ongediertebestrijding, vloer- en tapijtreiniging, textielreiniging en het reinigen van daken en goten, gevel(beplating), rolluiken, zonnepanelen en reclameborden. Daarnaast bieden we een complete dienstverlening rondom de (bevoorrading van) uw sanitaire voorzieningen.

Terreinonderhoud in Schijndel

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bieden we terreinonderhoud aan klanten in Noord-Brabant en Limburg. Vanuit Schijndel kiezen we bewust voor een regionale aanpak, om onze kwaliteit en betrokken dienstverlening te kunnen (blijven)garanderen voor onze klanten. Bent u op zoek naar een partij voor terreinonderhoud in regio Noord-Brabant of Limburg? Neem dan contact op met Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel! We helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016