Onlangs werd het nieuwste sponsorproject van Toekomst Schoonmaakbedrijven gepresenteerd. Dit keer een bijzonder project met een groen randje. Het Sliedrechtse bedrijf Cablean installeerde namelijk haar innovatieve Cablean Box langs de lijn van de Schijndelse voetbalvereniging Avanti; reclameborden met geïntegreerde zonnepanelen.

De Cablean Box heeft drie zijdes die automatisch of handmatig kunnen worden gedraaid. De zijdes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Voor voetbalvereniging Avanti is gekozen voor een reclameboodschap en zonnepanelen. Tijdens de wedstrijd zijn de sponsoren in beeld. Als de wedstrijd afgelopen is draaien de borden weg en komen de zonnepanelen tevoorschijn. De duurzame energie die daarmee wordt opgewekt kan voetbalvereniging Avanti vervolgens zelf gebruiken.

Toekomst draagt dit initiatief een warm hart toe en sponsort voetbalvereniging Avanti door het plaatsen van haar eigen bord. Commercieel directeur Tom Dissel was bij de onthulling van de borden aanwezig: “Dit is een fantastisch initiatief waarbij commercie en duurzaamheid naadloos samengaan. De borden zien er geweldig uit en Toekomst is er trots op om op deze manier een steentje aan dit initiatief bij te dragen.”