Toekomst versterkt haar regiopositie

By 30 november 2017Nieuws

Op maandag 6 november jl. heeft Toekomst Schoonmaakbedrijven een 10-jarige overeenkomst gesloten met SKIPOS. SKIPOS staat voor Stichting voor Katholiek en Interconfessioneel Primair Onderwijs in de gemeente Sint-Michielsgestel. Binnen de overeenkomst valt de schoonmaak van acht scholen voor het basisonderwijs, en de schoonmaak van het bestuursgebouw van de stichting. De panden liggen verspreid over de plaatsen Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Middelrode en Gemonde.

De uitbreiding past in de groeistrategie van Toekomst Schoonmaakbedrijven. Zo was één van de doelstellingen binnen deze strategie om onze regiofunctie als vooroplopend schoonmaakbedrijf op basis van innovatie en digitalisering door te trekken. Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om deze regiofunctie verder te versterken.

Bij een grote opdracht hoort uiteraard ook de nodige mankracht. Daarom spelen wij in op de inzet van ruim 20 interieurverzorgsters voor de projecten. Hierbij kunnen we contracten combineren en medewerkers langer en breder aan Toekomst Schoonmaakbedrijven binden. Door urenuitbreiding aan te bieden aan onze interieurverzorgsters, blijven we een mogelijke arbeidskrapte (waar wij nu gelukkig nog geen last van hebben) voor.

Wij zijn blij en trots dat we deze mooie opdracht mogen gaan realiseren! Niet in de laatste plaats omdat de selectieprocedure uitgebreid en zorgvuldig heeft plaatsgevonden. Zo zijn we op basis van een Europese aanbesteding overgebleven met een concullega. Na de daarop volgende interviewfases zijn we als beste uit de bus gekomen.

Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft voornamelijk gescoord op ruimte voor zelfontwikkeling, waarden en normen en haar platte organisatiestructuur (één aanspreekpunt). Er is volgens de selectiecommissie sprake van veel verbinding en betrokkenheid. Verder worden wij gezien als een lokale speler met specialisatie bij calamiteiten.

Wij zijn uiteraard zeer vereerd om vanaf 1 januari de schoonmaak voor de scholen van SKIPOS te gaan verzorgen. Momenteel worden alle acties in gang gezet om ook daadwerkelijk te starten. We kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!