Trappenhalonderhoud

Een goed trappenhalonderhoud draagt in hoge mate bij aan de leefbaarheid in een woningcomplex of bedrijfspand. Toekomst Schoonmaakbedrijven is gespecialiseerd in trappenhalonderhoud en de schoonmaak van algemene ruimtes.

Trappenhalonderhoud op maat

Wanneer wij trappenhalonderhoud of de schoonmaak van (andere) algemene ruimtes voor u gaan verzorgen, gaan we bij Toekomst Schoonmaakbedrijven graag eerst met u om de tafel. Welke mensen maken gebruik van uw trappenhal of algemene ruimte? Wanneer zijn zij er en hoe kunnen we ervoor zorgen dat de schoonmaak van deze ruimtes hen zo min mogelijk overlast bezorgt? Wat zijn de eisen en randvoorwaarden aan de schoonmaak en het trappenhalonderhoud? Samen met u zorgen we graag voor onderhoud op maat.

Hoe werkt traphalonderhoud?

Bij trappenhalonderhoud en het schoonmaken van algemene ruimtes, komen vaak allerlei disciplines samen: interieurverzorging, maar ook bijvoorbeeld glazen wassen, specialistische reiniging van vloeren of het verwijderen van graffiti. Samen met u bekijken we welke schoonmaakwerkzaamheden bij u van belang zijn voor het trappenhalonderhoud. Daarnaast bekijken we hoe vaak het onderhoud in uw geval nodig is, en stellen we samen met u een planning op. Hebt u een keer een feestje gehad of een belangrijke bezichtiging waar de eisen net even wat hoger liggen? Mocht het nodig zijn dat we een keer afwijken van de planning voor onderhoud en/of de schoonmaak van algemene ruimtes, dan is dat uiteraard mogelijk.

Onderhoudscontract trappenhalonderhoud

Naast een (jaar)planning voor het trappenhalonderhoud, stellen we in overleg met u ook een passend contract op. Gaat u voor ‘resultaatgericht schoonmaken’, een multidisciplinaire aanpak of kiest u voor een ‘traditionele’ werkwijze? Samen met u bekijken we welk contract het beste bij uw organisatie past.

Team van specialisten

Voor het trappenhalonderhoud in uw woningcomplex of bedrijfspand heeft u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven een vaste contactpersoon. Hij of zij coördineert de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door een team van medewerkers die gespecialiseerd en ervaren zijn in trappenhalonderhoud en de schoonmaak van algemene ruimtes.

Trappenhalonderhoud in uw branche?

Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een ruime ervaring, kennis en expertise als het gaat om het werken voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, projectontwikkelaars, bedrijven en instellingen. Wij kennen de specifieke uitdagingen in iedere branche en spelen hier zo goed mogelijk op in. Door de algemene ruimtes goed schoon te houden, stimuleren we bewoners, bezoekers en gebruikers van deze ruimtes dit ook te doen. Op die manier hebben een goed trappenhalonderhoud en de schoonmaak van algemene ruimtes (ook) een preventieve werking.

Meer weten over trappenhalonderhoud?

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, en bedient vanuit daar klanten in de regio. Meer weten over trappenhalonderhoud door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Trappenhalonderhoud
Trappenhalonderhoud

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016