Toekomst Schoonmaakbedrijven draagt graag bij aan een prettig leefklimaat in trappenhallen, galerijen en andere openbare ruimten. Samen met u zorgen we er bovendien voor dat gebruikers van die ruimten zo min mogelijk last hebben van onze werkzaamheden.

Het begint met een schone leefomgeving

Ons speciale team van trappenhuis-specialisten houdt behalve trappen en trappenhuizen ook alle andere gezamenlijke ruimten schoon. Hoe schoner het is, hoe meer bewoners, bezoekers en gebruikers worden aangemoedigd zelf een bijdrage te leveren aan een plezierig woon- en leefklimaat. Doordat wij actief zijn voor een groot aantal projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren, hebben we inmiddels een ruime ervaring opgedaan met het werken in deze branches.

De werkzaamheden worden ruim van tevoren ingepland en in de meeste gevallen wordt de frequentie in een jaarplanning vastgelegd. Onze specialisten gaan volgens die planning zelfstandig in teams aan de slag. Uiteraard houden we hierbij zo goed mogelijk rekening met uw wensen en eisen. Zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen én we bewoners en gebruikers zo min mogelijk tot last zijn.

Waarom trappenhuisonderhoud door Toekomst Schoonmaakbedrijven?

  • Gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers
  • Ruime ervaring in de branche
  • Zoveel mogelijk beperking van overlast voor bewoners en bezoekers
  • Indien gewenst jaarplanning met heldere offerte
  • Vaste contactpersoon en korte lijnen

Contact met onze medewerkers?

Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. U ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen één werkdag) een reactie van ons.

Referenties

Wij maken met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Woonzorg Nederland

11 juli 2018

Brabant Wonen

11 juli 2018

Woonstichting Sint Joseph

11 juli 2018

Woonmeij

11 juli 2018

’t Heem

25 februari 2016

Standvast Wonen

25 februari 2016