Tuinonderhoud

Een goed tuinonderhoud zorgt voor een professionele uitstraling van uw (bedrijfs)pand. Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt tuinonderhoud als onderdeel van de complete schoonmaak van uw pand of als apart af te nemen dienst.

Waarom professioneel tuinonderhoud?

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Wanneer u gasten, klanten of bezoekers ontvangt, is uw tuin vaak het eerste dat zij zien van uw pand. Dan wilt u natuurlijk dat deze er mooi, netjes en verzorgd bij ligt. De specialisten van Toekomst Schoonmaakbedrijven zorgen graag voor een professioneel onderhoud, zodat uw tuin bijdraagt aan een representatieve uitstraling.

Tuinonderhoud door Toekomst Schoonmaakbedrijven

Misschien denkt u tuinonderhoud niet direct aan een schoonmaakbedrijf, en denkt u eerder aan een hovenier, tuinman of groenbedrijf. Toch kan het uitbesteden van het onderhoud aan uw tuin aan ons als schoonmaakbedrijf zeker zijn voordelen hebben. Door alles bij één partij te leggen, hebt u voor alle diensten rondom uw pand (waaronder bijvoorbeeld ook gevelreiniging, textielreiniging en parkeeronderhoud) één contactpersoon, die u alle zorgen uit handen neemt. Hebt u vragen of zijn er problemen? Eén telefoontje is genoeg, wij zorgen voor de rest.

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hebben we verschillende specialisten in dienst op het gebied van groenverzorging. Onze hoveniers hebben de juiste kennis en kunde om ervoor te zorgen dat uw tuin er mooi, representatief en netjes bij ligt. Bovendien schakelen wij regelmatig de expertise is van gespecialiseerde bedrijven binnen ons netwerk. Op die manier weet u zeker dat uw tuin altijd in goede handen is.

Wat houdt tuinonderhoud in?

Het resultaat van ons tuinonderhoud staat bij Toekomst Schoonmaakbedrijven centraal. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat uw tuin er schoon, netjes en groen bij ligt. Wij maaien uw gazon en houden het schoon en groen, we verwijderen afval en bruine of afgevallen blaadjes uit uw tuin, we snoeien bomen en planten en harken uw bloemperken aan. Hebt u hulp nodig bij de aanleg van uw tuin of wilt u een nieuw tuinplan laten ontwerpen? Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele hoveniers, met wie wij u graag in contact brengen.

Verschillende contracten voor tuinonderhoud

Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt u de mogelijkheid tuinonderhoud af te nemen binnen een compleet pakket aan diensten rondom de reiniging en verzorging van uw pand, of als aparte dienst. De keuze is aan u! Bovendien kunt u bij ons verschillende contracten afsluiten rondom onze diensten. Zo kunt u kiezen voor ‘resultaatgericht schoonmaken’, waarmee we niet alle werkzaamheden specificeren, maar waarbij het resultaat centraal staat.

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel (Noord-Brabant) en biedt tuinonderhoud voor organisaties in de regio. Hebt u interesse in tuinonderhoud door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

’t Heem

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016