Vanderlande bouwt een campus voor de toekomst

By 22 juni 2016Nieuws

Sinds 2015 heerst er grote bouwnijverheid op het terrein van Vanderlande in Veghel. Daar wordt een nieuw, eigentijds kantoorgebouw voor 800 tot 1000 werkplekken
gerealiseerd, een nieuw restaurant en een heuse campus. Toekomst Schoonmaakbedrijven is vanaf de bouwtekening betrokken bij de nieuwbouw.

In de afgelopen weken konden we eindelijk van start met de diverse schoonmaak-activiteiten. Toekomst Schoonmaakbedrijven verzorgt – naast de dagelijkse schoonmaak van de huidige werkplekken – de opleveringsschoonmaak voor de bouwbedrijven en de eindschoonmaak vlak voor de inhuizing. Vanaf medio juli gaan we ook aan de slag met de nieuwe werkplekken: zo’n 50 interieurverzorgsters zorgen dan dagelijks voor schone werkplekken, schone ramen en frisse sanitairgroepen.

Vooral de opleveringsschoonmaak zorgde voor een nieuwe uitdaging voor ons bedrijf. De grootte van het project, samen met het feit dat de normale werkzaamheden gewoon doorlopen, leidde ertoe dat we weer nieuwe stappen moeten maken om dit te realiseren. Maar ook hier gaan we ervoor: Vanderlande bouwt aan haar toekomst en Toekomst Schoonmaakbedrijven bouwt mee.