Vloer reinigen en tapijtreiniging

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw vloer of tapijt? Toekomst Schoonmaakbedrijven biedt specialistische vloer- en tapijtreiniging: als aparte dienst óf als onderdeel van een breder pakket aan schoonmaakdiensten.

Van parket tot tegelvloer

Toekomst Schoonmaakbedrijven kan voor u iedere vorm van vloerreiniging verzorgen. Of nu parket heeft, een tegelvloer, vloerbedekking, een houten vloer of laminaat, onze specialisten staan graag voor u klaar. Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en kunde om zelfs de meest verontreinigde vloeren grondig schoon te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren in de horeca, het basisonderwijs of in de zorg. Dat doen we indien nodig en mogelijk machinaal, of met de ‘ouderwetse’ bezem, schrobber, dweil en trekker. Voor iedere verontreinigde vloer bieden wij een oplossing!

Vloer- en tapijtreiniging in iedere branche

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven verzorgen we specialistische vloer- en tapijtreiniging in iedere branche. Zo hebben wij klanten in de retail, woonbranche, industrie, onderwijsbranche, zorgsector, horeca en in bedrijfspanden. Iedere branche heeft zijn eigen specifieke eisen, die we samen met u graag op een rij zetten. Op basis daarvan gaan we graag voor u aan de slag!

Compleet pakket aan schoonmaakwerkzaamheden

Naast vloerreiniging bieden we bij Toekomst Schoonmaakwerkzaamheden een breed scala aan andere schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen wij indien gewenst compleet pakket aan schoonmaakdiensten bieden, van interieurverzorging tot glasbewassing, trappenhalonderhoud, de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen, en andere specialistische schoonmaakdiensten, zoals gevelreiniging, tuinonderhoud, parkeeronderhoud en meer. Daarnaast kan het uiteraard voorkomen dat uw vloerreiniging onderdeel is van een complete opleveringsschoonmaak. Ook die complete opleveringsschoonmaak kunnen wij indien gewenst voor u verzorgen.

Snel vloer reinigen

Soms wilt u snel kunnen schakelen. Ook dan kunt u bij Toekomst Schoonmaakbedrijven terecht. Indien noodzakelijk denken we met u mee om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn met het reinigen van uw vloer. Of u kiest juist voor een structurele aanpak: in dat geval leggen we samen met u vast hoe vaak en wanneer we uw vloer of tapijt komen reinigen. Onze afspraken leggen we vast in een helder plan van aanpak.

Vloer reinigen Noord-Brabant

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Vanuit onze vestigingsplaats kiezen we bewust voor het bedienen van klanten in de regio Noord-Brabant en Limburg. Bent u geïnteresseerd in vloerreiniging en/of tapijtreiniging door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016