Winkel schoonmaak

De schoonmaak van uw winkel draagt in hoge mate bij aan het gevoel van gastvrijheid dat uw klanten ervaren wanneer zij uw winkel binnenstappen. Daarom laat u uw winkel het liefst schoonmaken door een professionele en servicegerichte partij. Welkom bij Toekomst Schoonmaakbedrijven! Een goede winkelschoonmaak begint hier!

Schoonmaak winkel

Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft een jarenlange ervaring met schoonmaken in de retail. U kunt ons zowel inschakelen voor de schoonmaak van uw kleine boetiek als voor de interieurverzorging van een complete winkelketen. Met onze decennialange ervaring weten we precies wat er nodig is bij de schoonmaak van uw winkel. Daarom denken we graag nog een stap verder. Hoe kunnen we met onze interieurverzorging in uw winkel bijdragen aan de gastvrijheid die uw klanten ervaren wanneer ze bij u binnen stappen? Hoe zorgen we ervoor dat de winkelschoonmaak perfect aansluit op uw openingstijden, vakantieplanning en bijzondere evenementen? Wij gaan graag met u om de tafel om te bespreken hoe we de winkel schoonmaak voor u optimaal in kunnen richten.

Toiletten winkel schoonmaken

Beschikt u over toiletten in uw winkel? Toekomst Schoonmaakbedrijven kan u ook een compleet pakket aan diensten bieden rondom de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Van de dagelijkse schoonmaak tot het bijvullen van toiletpapier, zeepdispensers, papieren handdoekjes en/of textielreiniging bij gebruik van handdoeken van textiel. Doordat wij dit geheel onder één dak aan u kunnen aanbieden, nemen we u alle zorg rondom uw toiletten en/of sanitaire voorzieningen uit handen.

Resultaatgericht Schoonmaken

Uiteraard kunt u bij de schoonmaak van uw winkel kiezen voor een regulier schoonmaakcontract. We spreken dan met u af welke werkzaamheden wij verrichten, hoe vaak we dat doen en we geven u hiervan uiteraard een heldere en concurrerende prijsindicatie. Behalve voor dit reguliere contract kunt u ook kiezen voor een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken met ‘continu-kwaliteit’. Hierbij spreken we in samenspraak met u af dat de kwaliteit van de schoonmaak gedurende een vastgestelde periode op peil dient te zijn. Vaak wordt dit door retailers als een erg prettige manier van samenwerking ervaren voor de winkel-schoonmaak. Uiteraard ontvangt u ook bij een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken een heldere kostenindicatie.

Meer dan winkel schoonmaak

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven kunnen we u meer bieden dan alleen de schoonmaak van uw winkel (interieurverzorging van uw winkel) en het reinigen en bevoorraden van uw sanitaire voorzieningen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld glasbewassing, reiniging van uw parkeerplaats, tuinonderhoud, trappenhalonderhoud, specialistische vloer- en tapijtreiniging, gevelreiniging en meer. Ook voor een opleveringsschoonmaak voor uw winkel bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wilt u meer weten over winkel-schoonmaak door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem contact met ons op!

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016