Woongroep zorg schoonmaken

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw (zorg)woongroep? Toekomst Schoonmaakbedrijven is u graag van dienst! Wij leveren schoonmaakdiensten speciaal voor de zorg, in samenspraak met u en op maat gesneden.

Schoonmaken in de zorg

Waar mensen wonen en zorg 24 uur per dag doorgaat, worden bijzondere eisen gesteld aan de schoonmaak. Naast een goede kwaliteit van de schoonmaak zijn ook zaken als flexibiliteit en menselijkheid van groot belang. Schoonmaken in de zorg vergt dan ook een andere benadering dan schoonmaken in andere branches. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zijn we ons hiervan bewust en nemen we de maatregelen die hierbij nodig zijn. Graag gaan we met u om de tafel om te bespreken hoe we de schoonmaak van uw woongroep het beste kunnen inrichten. Hoe ziet uw woongroep eruit, wat is het dagritme, waar moeten we rekening mee houden bij de schoonmaak? Samen met u stellen we een plan van aanpak op voor het schoonmaken van uw woongroep, volledig op maat.

Woongroep schoonmaken

Of het nu gaat om een woongroep, een zorgboerderij, een seniorenwoning, seniorenappartement of aanleunwoning, bij Toekomst Schoonmaakbedrijven zijn we gespecialiseerd in schoonmaken in de zorg. We kennen de branche en adviseren u graag over de te verrichten schoonmaakdiensten, de planning, de frequentie waarmee wij komen schoonmaken en het prestatieniveau dat we met elkaar afspreken. De afspraken voor het schoonmaken van uw woongroep leggen we vast in een helder en transparant contract, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Dat kan een regulier contract zijn, maar ook een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken. Kiezen we voor het schoonmaken van uw woongroep op basis van een resultaatgericht contract, dan draait het niet om onze schoonmaakwerkzaamheden ‘an sich’, maar om het resultaat dat we hiermee neerzetten in uw woongroep. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Specialistische reiniging voor uw woongroep

Toekomst Schoonmaakbedrijven kan u niet alleen van dienst zijn met de reguliere, dagelijkse schoonmaak van uw woongroep, maar kan ook specialistische reiniging voor u verrichten. Zo bieden we naast interieurverzorging ook glasbewassing en een volledig concept rondom de reiniging en bevoorrading van uw sanitaire voorzieningen. Ook werkzaamheden als textielreiniging, vloer- en tapijtreiniging, gevelreiniging, tuinonderhoud en parkeeronderhoud nemen we graag op ons. Zo bieden we een compleet pakket aan schoonmaakdiensten onder één dak. Heeft u specifieke schoonmaakwerkzaamheden die u uit wilt laten voeren? Neem gerust contact met ons op!

Schoonmaak voor úw woongroep?

Toekomst Schoonmaakbedrijven is gevestigd in Schijndel (gemeente Meierijstad), Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten in de omgeving van Schijndel en de regio (onder andere Noord-Brabant en delen van Limburg). Wij kiezen bewust voor een regionale aanpak, om de kwaliteit van onze dienstverlening voor u te kunnen blijven waarborgen. Bent u geïnteresseerd in schoonmaak van uw woonzorggroep door Toekomst Schoonmaakbedrijven? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

Referenties

Toekomst Schoonmaakbedrijven maakt met trots schoon bij onder andere deze opdrachtgevers

Oldenkamp BV

3 mei 2017

Shoeby

25 februari 2016

’t Heem

25 februari 2016

Vitam

25 februari 2016

Heijcant

25 februari 2016

Brandweer

25 februari 2016

Merin

25 februari 2016

Vanderlande

25 februari 2016

Angelaschool

25 februari 2016

Kuijpers

25 februari 2016

JJM Personeel

25 februari 2016

Hopbel

25 februari 2016

E.S.T.L.

25 februari 2016

Synergie

25 februari 2016

Bolsius

25 februari 2016

Angro

25 februari 2016

Rabobank

25 februari 2016