Opdrachtgever Zayaz terug bij Toekomst

Toekomst Schoonmaakbedrijven
Toekomst Schoonmaakbedrijven

Nadat opdrachtgever Zayaz na ruim 35 jaar haar contract bij Toekomst heeft opgezegd, is de woningbouwcoöperatie precies een jaar later terug bij Toekomst. Beide partijen zijn blij dat ze de samenwerking opnieuw kunnen voortzetten.

Zayaz huisvest ruim 30.000 mensen in meer dan 13.000 woningen in de regio 's-Hertogenbosch. Wegens een veranderend organisatiebeleid heeft Zayaz afgelopen jaar gekozen om het schoonmaakonderhoud onder te brengen bij een SW-bedrijf. In de praktijk bleek de uitvoering niet naar tevredenheid en wist Zayaz Toekomst gelukkig opnieuw te vinden. Het hoofdkantoor op de Eekbrouwersweg wordt nu wederom schoongehouden door Toekomst. Medewerksters Pauline en Kelly werkten eerder al op dit project en zijn nu dus weer terug op hun oude stek.

De samenwerking met Zayaz is één van de langstdurende samenwerkingen van Toekomst. Ook onder de naam SWH (locatie op de Ketsheuvel) en later SSW en Zayaz zijn Toekomst altijd partners gebleven. Toekomt ziet de nieuwe samenwerking met vol vertrouwen tegemoet.

Deel dit bericht: