Duurzaam

Iedere dag een stukje duurzamer

100% duurzame schoonmaak is ons streven. Elke dag werken we daarom aan mooie oplossingen waarmee we onze dienstverlening steeds een stukje duurzamer maken. Daarmee kunnen we ook bijdragen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Ons mvo-beleid berust op goed werkgeverschap en klimaatbescherming.

Goed werkgeverschap

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Inmiddels bestaat Toekomst uit zo'n 450 medewerkers. Zij zijn ons waardevolste kapitaal. Dag in, dag uit, zetten zij zich in voor tevreden opdrachtgevers. We zijn trots op onze diversiteit in leeftijd, opleiding, ervaring, overtuiging en afkomst. Het leidt dagelijkst tot mooie samenwerkingen en bijzondere ontmoetingen. Voor alle medewerkers is er persoonlijke begeleiding. We houden rekening met werkzaamheden en werktijden waar onze collega’s zich prettig bij voelen. We bieden onze medewerkers cursussen en opleidingen aan, waar ze vrijwillig deel aan kunnen nemen. Door nauwe samenwerkingen met diverse sw-bedrijven creëren we arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het reguliere arbeidsproces. Op die manier bieden we iedereen de kans zich duurzaam te ontwikkelen.

Klimaatbescherming

We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. We kiezen daarom voor 'groene' middelen en materialen, zoals die van Greenspeed. Zij leveren een brandschoon resultaat, maar zijn minder belastend voor het milieu. Wij helpen u bij het gescheiden inzamelen van uw afval. Het vervoer van onze medewerkers van en naar de werkplek is bij voorkeur op de (electrische)fiets. Als het kan, werken wij overdag. Daardoor kunnen de lichten en de verwarming eerder uit. Bovendien levert het betere communicatie tussen de schoonmakers en gebruikers op.

Duurzaam doen we samen!

Duurzaamheid doen we samen. Daarom zetten we duurzaamheid bewust bij onze opdrachtgevers op de agenda. Zo blijven we in gesprek en denken we samen na over betere maatregels.

Wilt u weten hoe wij onze duurzame werkwijze voor u kunnen inzetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Meer informatie?

Tom Dissel

Tom Dissel

Commercieel Directeur

Wij denken graag met u mee en geven u altijd een eerlijk advies. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Het laatste nieuws

Onze referenties

Cello
MC Achter de Linden
Ossur
Vinci
Huis73
Opmaat Groep
Cadans Primair
Cure Afvalbeheer
BrandLoyalty
Mooiland
Regina Coeli
Kingspan
Woonmeij
DHL
Brandweer
Bolsius