Dit is Toekomst

Welkom bij Toekomst! Wij zijn een regionaal familiebedrijf met maar liefst 75 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Ruim 450 enthousiaste medewerkers staan dagelijks klaar om voor u het schoonmaakonderhoud aan uw (bedrijfs)pand uit te voeren. Ons doel is niet alleen een zichtbaar schoon resultaat. Door ons werk proberen we ook een bijdrage te leveren aan uw zaken. Want in een schone omgeving presteren u en uw medewerkers beter, kan kwaliteit beter gecontroleerd worden en gaan uw klanten eerder tot een aankoopbeslissing over.

Ons management

René Wittens
René Wittens

Algemeen Directeur

Tom Dissel
Tom Dissel

Commercieel Directeur

Casandra Theunissen
Casandra Theunissen

Controller

Isolde Huijbregts
Isolde Huijbregts

Directeur Mens & Organisatie

Anno 1940

Het begon met een investering van 250 gulden, een zinken emmer en een ladder. In 1940. Toen begon Frans Wittens als glazenwasser. Met hard en goed werken breidde hij zijn klantenkring gestaag uit. In de jaren vijftig werd zijn bedrijf een echt schoonmaakbedrijf. Er kwamen medewerkers in dienst en de kinderen mochten een handje meehelpen. Zoon René nam in 1985 het roer over. Onder zijn leiding werd Toekomst Schoonmaakbedrijven een begrip in de regio, met ruim 450 betrokken medewerkers.

Zorg voor mens, milieu en maatschappij

U verwacht van ons dat we goed schoonmaken. Maar onze missie en visie gaan verder dan dat. Zo is het ons streven u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsvoering. En we willen werken met aandacht en zorg voor mens, milieu en maatschappij. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers, dat we plaatsen vrijmaken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat we werken met milieuvriendelijke materialen.

Missie

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven is het onze missie een bijdrage te leveren aan het eindproduct van onze klanten. Daarbij willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, zodat zij hun focus volledig kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn.

Visie

Als ‘de schoonste zaak van de wereld’ zorgen we er niet alleen voor dat we heel goed schoonmaken, maar dragen we ook zorg voor onze omgeving, ons personeel en ons milieu. Onze kernwaarden oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust zijn de rode draad in ons bedrijf.

Wij gaan verder dan schoon

Toekomst streeft ernaar de beste werkgever in haar vakgebied te zijn. We investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Bijvoorbeeld door goede begeleiding, langdurige contracten en een passend salaris. Maar ook door een luisterend oor te bieden als dat nodig is. Want wij geloven: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers.>

Schoonmaakster op trap

Toekomst in cijfers

Schoonmaakbedrijf goedkoop

Onze medewerkers maken Toekomst

Ruim 420 medewerkers zorgen elke dag opnieuw voor schone, frisse werk-, leef- en woonplekken. Dat doen ze met veel passie en plezier in het vak. Zoals Nick, Tommie en Pim bijvoorbeeld, specialisten bij Toekomst.

Onze referenties

Woonmeij
Synergie
DHL
Bibliotheek
Vanderlande
Brandweer
Bolsius
Kuijpers
Merin
Hutten