Dit is Toekomst

Welkom bij Toekomst! Wij zijn een regionaal familiebedrijf met maar liefst 80 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Ruim 450 enthousiaste medewerkers staan dagelijks klaar om voor u het schoonmaakonderhoud aan uw (bedrijfs)pand uit te voeren. Ons doel is niet alleen een zichtbaar schoon resultaat. Door ons werk proberen we ook een bijdrage te leveren aan uw zaken. Want in een schone omgeving presteren u en uw medewerkers beter, kan kwaliteit beter gecontroleerd worden en gaan uw klanten eerder tot een aankoopbeslissing over.

Dit is toekomst

Anno 1940

Het begon met een investering van 250 gulden, een zinken emmer en een ladder. In 1940. Toen begon Frans Wittens als glazenwasser. Met hard en goed werken breidde hij zijn klantenkring gestaag uit. In de jaren vijftig werd zijn bedrijf een echt schoonmaakbedrijf. Er kwamen medewerkers in dienst en de kinderen mochten een handje meehelpen. Zoon René nam in 1985 het roer over. Onder zijn leiding werd Toekomst Schoonmaakbedrijven een begrip in de regio, met ruim 450 betrokken medewerkers.

Toekomst in cijfers

96% van onze opdrachtgevers
is tevreden over ons

1940 bijna 80 jaar hebben
wij werkervaring

450 gekwalificeerde
medewerkers

426400 jaarlijks aantal
uren schoonmaak

1 hoofdkantoor in
mooie Schijndel

93% van de medewerkers
zou ons aanbevelen

923 opdrachtgevers
op jaarbasis

Waar wij voor staan en gaan

Missie

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het eindproduct van onze opdrachtgevers. Dat doen we enerzijds door een hoge kwaliteit en een hygiënisch schoon resultaat te leveren en anderzijds door onze opdrachtgevers te ontzorgen,
zodat zij hun focus volledig kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn.

Visie

Een goede hygiëne draagt in hoge mate bij aan de gezondheid, veiligheid, het (werk)geluk en welbevinden van de medewerkers en bezoekers in een pand. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven hechten we daarom veel belang aan een hygiënische omgeving. U mag dan ook van ons verwachten dat we goed schoonmaken.

En we gaan verder dan dat. Bij alles wat wij doen, staat aandacht centraal. Aandacht voor u als opdrachtgever en aandacht voor mens, milieu en maatschappij: we zorgen goed voor onze medewerkers, bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken met milieuvriendelijke materialen en middelen. Daarnaast hebben we uiteraard aandacht voor schoon. We voelen ons verantwoordelijk voor en betrokken bij wat we doen. Proactief zetten we nét dat stapje extra om ervoor te zorgen dat ‘aandacht voor schoon’ tot in de kleinste details doorgevoerd wordt. De kernwaarden oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust vormen de rode draad in ons bedrijf.

Ons management

René Wittens

René Wittens

Algemeen Directeur

Tom Dissel

Tom Dissel

Commercieel Directeur

Casandra Theunissen

Casandra Theunissen

Controller

Isolde Huijbregts

Isolde Huijbregts

Directeur Mens & Organisatie

Wij gaan verder dan schoon

Toekomst streeft ernaar de beste werkgever in haar vakgebied te zijn. We investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Bijvoorbeeld door goede begeleiding, langdurige contracten en een passend salaris. Maar ook door een luisterend oor te bieden als dat nodig is. Want wij geloven: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers

Schoonmaakster op trap

Onze medewerkers maken Toekomst

Ruim 420 medewerkers zorgen elke dag opnieuw voor schone, frisse werk-, leef- en woonplekken. Dat doen ze met veel passie en plezier in het vak. Zoals Nick, Tommie en Pim bijvoorbeeld, specialisten bij Toekomst.

Onze referenties

Kingspan
Merin
Woonmeij
Synergie
DHL
Bibliotheek
Vanderlande
Brandweer
Bolsius
Kuijpers
Merin
Hutten