Onderwijs

Voor een stimulerende leeromgeving
Wie iedere dag werkzaam is in het onderwijs, weet hoe moeilijk het is om het er schoon te houden. Wij kennen de specifieke uitdagingen die horen bij het onderwijs en helpen u graag verder. Samen met u bekijken we wat er nodig is voor een optimale schoonmaak van uw school. Wat kunt en wilt u aan ons overlaten, waar kunnen er eventuele vrijwilligers ingeschakeld worden voor de schoonmaak van uw school, hoe ziet uw schoolrooster en vakantieplanning eruit? En welk kwaliteitsniveau spreken we samen af? Wij gaan graag met u om de tafel om een passend plan van aanpak op te stellen voor de schoonmaak van uw school. Zowel met de dagelijkse, reguliere schoonmaak van uw school als voor de minder vaak voorkomende schoonmaakwerkzaamheden zijn we u graag van dienst.

Onze ruime ervaring combineren we met een goede, up-to-date kennis van de onderwijsbranche, een hoge betrokkenheid en het feit dat we graag met u meedenken. Bij calamiteiten zijn we goed bereikbaar en werken we met veel flexibiliteit toe naar een snelle en efficiënte oplossing. Uw projectleider, als uw vaste aanspreekpunt, en ons team van gemotiveerde schoonmakers bouwen graag een langdurige relatie met u op.

Zo houden we uiteraard rekening met uw onderwijskalender: tijdens vakanties beperken we het dagelijks onderhoud tot een minimum en voeren we minder frequente werkzaamheden (zoals glasbewassing of vloeronderhoud) juist wel voor u uit. Zijn er vrijwilligers werkzaam die een deel van de schoonmaak op zich nemen? Wij overleggen graag over hoe we zo effectief en efficiënt mogelijk met hen samen kunnen werken.

Bij Toekomst richten we onze schoonmaakwerkzaamheden bovendien graag naar uw wensen en budget in. We zijn flexibel en denken met u mee. Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte?

Laat uw aanvraag achter, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Meer informatie?

Marion Smits

Marion Smits

Adviseur

Wij denken graag met u mee en geven u altijd een eerlijk advies. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Onze multiservices

Misschien zijn deze diensten ook interessant voor u!

Filter diensten:
Trappenhuisreiniging

Trappenhuisreiniging

Sanitaire hygiëne

Sanitaire hygiëne

Service Host

Service Host

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Afvalmanagement

Afvalmanagement

Dieptereiniging

Dieptereiniging

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Parkeeronderhoud

Parkeeronderhoud

Textiel en Tapijt-reiniging

Textiel en Tapijt-reiniging

Laatste nieuwsberichten

Nominatie Best Practise Award voor ‘Samen aan de slag’

Toekomst Schoonmaakbedrijven Toekomst Schoonmaakbedrijven - 13 dec. 2018

Door Annemarie Driessen Toekomst Schoonmaakbedrijven, Hutten en Vanderlande zijn genomineerd voor de Best Practise Award...

Nieuws Werkwijze Inclusief

Schoonhouden doe je samen

René Wittens René Wittens - 30 nov. 2018

Laatst hoorde ik een mooi verhaal over hoe schoonmaak het best functioneert. Ik sprak met...

Blog

Toekomst ISO 9001:2015 gecertificeerd

Toekomst Schoonmaakbedrijven Toekomst Schoonmaakbedrijven - 06 nov. 2018

Toekomst is onlangs voor de nieuwe norm ISO 9001:2015 gecertificeerd. In de nieuwe ISO 900...

Nieuws