De Dag van de Schoonmaker 2019

Toekomst Schoonmaakbedrijven
Toekomst Schoonmaakbedrijven

Zoals ieder jaar betrok Toekomst ook dit jaar haar opdrachtgevers bij de Dag van de Schoonmaker. Met een persoonlijke videoboodschap wisten veel opdrachtgevers hun medewerkers tijdens de feestavond te verrassen. Van veel collega's kregen wij tevens reacties dat opdrachtgevers hen middels presentjes, bloemen, waardebonnen of een persoonlijk woord bedankten voor hun inzet.

Zaterdag 15 juni jl. was De Dag van de Schoonmaker 2019. Hét moment om onze waardering uit te spreken voor onze mensen en hen in het zonnetje te zetten! Daarom waren al onze medewerkers welkom op de feestavond die wij speciaal voor hen organiseerden. Op de feestavond waren daarnaast een aantal markante gasten aanwezig. Zij zorgden tijdens de avond voor verassing en verbinding. Zo konden de aanwezigen met de ‘King of Bingo’ een potje ‘nieuwerwets’ bingo-en en traden de ludieke zangers ‘Los Toperos’ op met verschillende medleys.

Zoals ieder jaar betrok Toekomst ook dit jaar haar opdrachtgevers bij de Dag van de Schoonmaker. Met een persoonlijke videoboodschap wisten veel opdrachtgevers hun medewerkers tijdens de feestavond te verrassen.

Bekijk de video hier:

Van veel collega's kregen wij tevens reacties dat opdrachtgevers hen middels presentjes, bloemen, waardebonnen of een persoonlijk woord bedankten voor hun inzet. We kijken met een trots gevoel terug op deze bijzondere dag.

We bedanken onze medewerkers voor hun inzet het afgelopen jaar en onze opdrachtgevers voor de waardering die zij onze medewerkers hebben gegeven.

Deel dit bericht: